Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Adele je koncertom u Belfastu otvorila svoju svjetsku turneju

None Foto: Screenshot 3

Koncertom u Belfastu, Adele je otvorila prvu svjetsku turneju nakon pet godina. Koncert je, baš kao i svi na europskoj turneji rasprodan samo nekoliko minuta od objave

Koncertom u Belfastu, Adele je otvorila prvu svjetsku turneju nakon pet godina. Koncert je, baš kao i svi na europskoj turneji rasprodan samo nekoliko minuta od objave. Svjetski mediji javljaju da je Adele imala crnu haljinu, da je na pozornicu donijela čaj i da je publika u Belfast areni bila oduševljena, posebno izvedbama hitova Chasing Pavements, Rolling in the Deep, Someone Like You, and Hello.

Foto: Henning Kaiser/DPA/PIXSELL

U istoj će dvorani pjevati i večeras, 1. ožujka, a onda turneja ide u Dublin, pa u Belgiju, a američki će dio početi 16. srpnja. Iako je, kako saznajemo, bilo pokušaja da se organizira i koncert u Hrvatskoj, to se ipak neće dogoditi.

Britanska je pjevačica u pet godina stanke u radu bila na operaciji grla i rodila sina Angela u listopadu 2012.. Prošle je godine objavila hit album ‘25’ koji mjesecima ruši sve moguće rekorde slušanosti i prodaje. 
 

Tema: Muzika

Komentari (1)