Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Adele prvi put progovorila od razvoda: 'Jako sam se umorila'

None Foto: Instagram 5

Britanska pjevačica govorila je o novom albumu i prethodnoj godini za koju je naglasila kako je za nju bila posebno teška. Dodala je kako se nakon naporne 2018. trudi ostati prisebna

Britanska pjevačica Adele natuknula je kako bi uskoro mogla izbaciti novi studijski uradak, a na svom Instagram profilu objavila je kako je proslavila 31. rođendan.  Osvrnula se na prethodnu godinu izjavom kako je to bila jedna od težih u njenom životu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Dolazi 31. godina... hvala Bogu! Trideseta me umorila, ali ne dam se i trudim se ostati prisebna. Bez obzira na sve, život je kompliciran u nekim trenucima. Jako sam se promijenila u posljednje vrijeme - izjavila je pjevačica. 

Foto: LTA/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

- Po prvi put u posljednjih deset godina spremna sam osjetiti svijet oko sebe - izjavila je, a nije se propustila našaliti na glasine o novom albumu: - '30' će biti drum n bass album - našalila se Adele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is 31...thank fucking god 💀 30 tried me so hard but I’m owning it and trying my hardest to lean in to it all. No matter how long we’re here for life is constant and complicated at times. I’ve changed drastically in the last couple years and I’m still changing and that’s okay. 31 is going to be a big ol’ year and I’m going to spend it all on myself. For the first time in a decade I’m ready to feel the world around me and look up for once. Be kind to yourself people we’re only human, go slow, put your phone down and laugh out loud at every opportunity. Learning to REALLY truly love yourself is it, and I’ve only just realized that that is more than enough. I’ll learn to love you lot eventually 😂 Bunch of fucking savages, 30 will be a drum n bass record to spite you. Chin up eh ❤️

A post shared by Adele (@adele) on Iako njen novi album vjerojatno neće biti drum n bass, može se pretpostaviti da je na putu, s obzirom na to kako je svaki prethodni nosio ime po godini života pjevačice u kojoj je snimljen. 

Razvod od supruga Simona Koneckog pjevačica je dugo skrivala, a mediji govore o tome kako je za krah kriva česta razdvojenost. Na tešku godinu u životu pjevačke zvijezde osvrnuli su se Benny Tarantiny i Carl Fysh, njeni predstavnici za javnost.

Foto: Pixsell/Matija Habljak - Adele se rastala od svog supruga, dogovorili su se da će zajedno podizati djecu. Kao i uvijek, tražili su privatnost - izjavili su. 

PROPALI BRAK Nije dugo tugovala: 'Adele već ljubi drugog, a tek se razvela...'

Par je skupa bio nekoliko godina prije nego što su se vjenčali 2017. godine. Adele, koja je inače tajnovita oko svog privatnog života, na dodjeli Grammyja 2017. godine potvrdila je kako se udala za Simona Koneckog

Foto: Instagram

Svoj posljednji studijski album pod nazivom '25' Adele je objavila 2015. godine, poznato je kako će u 2019. krenuti na novu turneju. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Komentari (15)
  • a obrve joj ko šaka u oko

    7. 5. 2019,   08:09
  • Zašto većina žena bez šminke izgleda kao da nisu spavale 3 dana??

    6. 5. 2019,   19:50
  • i ja sam umoran od tvojeg kukumekanja na vh1, obečali su da neće puštati tvoje spotove dok si na porodiljnom, a ti već prijetiš novim albumom

    6. 5. 2019,   23:06