Obavijesti

Show

Komentari 13

Adele se razvela: 'Nema veze, pronaći ću nekog sličnog tebi'

Adele se razvela: 'Nema veze, pronaći ću nekog sličnog tebi'
9

Adele se udala za poduzetnika Simona 2016. u tajnosti. Par je dobio sina Angela 2012., a u priopćenju su naveli da će ga i dalje odgajati u ljubavi i miru...

VIDEO

Pjevačica Adele (30) razvela od biznismena Simona Koneckog (45) s kojim je bila tri godine u braku i sedam godina u vezi. Glasnogovornici pjevačice priopćili su da se par razveo te da neće biti daljnjih komentara na ovu temu, prenosi Mirror.

'Nema veze, pronaći ću neko sličnog tebi, želim ti sve najbolje, nemoj me zaboraviti', pjevala je donedavno Adele koja sad moli medije za privatnost.

Forbes



Adele se udala za poduzetnika Simona 2016. u tajnosti. Par je dobio sina Angela 2012., a u priopćenju su naveli da će ga i dalje odgajati u ljubavi i miru.

Glastonbury Festival 2015 - Day 2

Britanska pjevačica u intervjuu za Vanity Fair rekla je da se nakon rođenja sina borila s posporođajnom depresijom te da je zbog te svoje 'vrlo mračne strane' kao mlada djevojka išla na psihoterapiju. 

Adele zgrnula milijune, ali otac joj i dalje radi kao dostavljač...
Adele zgrnula milijune, ali otac joj i dalje radi kao dostavljač...

Adele je među najprodavanijim glazbenicima na svijetu. Pjesma 'Hello', koja se nalazi na posljednjem albumu kojeg je objavila godinu dana prije velike glazbene pauze, u tjedan dana prodala je više od milijun primjeraka. Pjevačica je izdala tri studijska albuma, dva 'extendend playa' odnosno CD-a koji su prekratki da bi se zvali albumom, te jedan koncertni album.

Pokretanje videa...

00:09

Dobitnica je deset 'Grammy' nagrada, četiri 'Brit Awards', četiri 'American Music Awards', 'Zlatnog Globusa' i 'Oscara'. Njezin drugi album pod nazivom '21' četvrti je najprodavaniji britanski album i dobio je čak šest Grammyja 2012., između kojih je i nagrada za album godine. Nedavno je najavila kako snima novi album.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu