Obavijesti

Show

Komentari 29

Adele smršavjela pa je napali: 'Zašto nisi dok si bila u braku?'

Adele smršavjela pa je napali: 'Zašto nisi dok si bila u braku?'
7

Navodno je ključ uspjeha pilates i dizanje utega u teretani. Naravno, osim toga, počela je paziti i na hranu koju konzumira pa je zato smanjila unos šećera i počela jesti raznovrsno povrće

VIDEO

Britanska pjevačica Adele (31) objavila je fotografiju na društvenim mrežama nakon što je nešto više od dva mjeseca 'uzela pauzu' od Instagrama. Na dvjema crno bijelim fotografijama pozirala je s Djedom Božićnjakom i Grinčem. Ono što su njeni pratitelji odmah primijetili jest fizičku promjenu. Dugačkom haljinom od satena naglasila je novu liniju i plavu kosu uvila u lokne. 

- Oboje smo pokušali uništiti Božić, ali onda su naša srca narasla. Hvala ti, Grinču, što si došao na moju zabavu i napravio da se osjećamo baš poput djece. Svima želim sretan Božić i blagoslovljene blagdane - napisala je pjevačica. 

Njeni fanovi ostali su u šoku zbog njenog izgleda, a dok su je hvalili, usput su joj sugerirali i kako ne bi bilo loše da objavi neku novu pjesmu. Adelina promjena je itekako vidljiva, a ako je suditi prema pisanjima stranih medija, u borbu s viškom kilograma nije se upustila sama. S njome su bili treneri Joe Wicks i Dalton Wong.

Oni su bili uz pjevačicu u svakom trenutku i pomagali joj u njenoj transformaciji. Davali su joj savjete kako na što bolji, brži i zdraviji način doći do željenog cilja. S obzirom na to da je pjevačica bila svjesna svog nedostatka, često se znala našaliti sa svojom kilažom. Priznala je kako bi prije radi toga plakala, ali ne bi ništa više od toga poduzimala već se samo sažalijevala. Sad je uzela stvar u svoje ruke pa se, kako kaže, znoji. 

59th Annual Grammy Awards - Arrivals - Los Angeles

Navodno je ključ uspjeha u tome što je krenula na pilates, a dizala je i utege u teretani. Naravno, osim toga, počela je paziti i na hranu koju konzumira pa je zato smanjila unos šećera i počela jesti raznovrsno povrće. Zahvaljujući redovitom vježbanju i pravilnoj prehrani, skinula je 20 kilograma.

Spajsice odbile pjevati s Adele: 'Pa tko bi htio pjevati uz nju?'
Spajsice odbile pjevati s Adele: 'Pa tko bi htio pjevati uz nju?'

I dok je većina hvali, neki smatraju da je sad odlučila poduzeti nešto po pitanju njene kilaže zato što je ostala sama. Nakon što se razvela od supruga Simona Konecskog s kojim ima sina Angela (7), tvrde, možda želi upoznati nekog novog, pa ne želi da joj debljina bude problem na tom polju. 

Adele headlines Glastonbury Festival 2016

- Kilograme si mogla otopiti i dok si bila u braku, ali jasno nam je. Tada si znala da će on biti uz tebe, a sad si u potrazi za novim - pisali su zlobnici. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin