Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Afera 'Mamma Mia': Srpskom političaru pretražuju imovinu

None Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Gumenjak na kojem se prije sedam dana zabavljala glumačka ekipa holivudskog filma 'Mamma Mia! Here We Go Again' koji se snimao na Visu i dalje se nalazi u Komiži pod nadzorom inspekcije

Srpska Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula je izvanredni postupak provjere Jovanovićeve imovine i to nakon pisanja medija o zabavi ekipe filma 'Mamma Mia: Here We Go Again'. 

- Imajući u vidu navode medija, kao i podatke iz izvještaja o imovini i prihodima koje je Agenciji dostavio Čedomir Jovanović, Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula je dana 13. listopada 2017. godine izvanrednu provjeru podataka iz Izvještaja ovog političara - objavili su srbijanski mediji izjavu Majde Vršikape, šefice navedene Agencije.

Foto: Promo

Srpski Kurir piše da su Čedi vlasti već oduzele Audi Q7 koji je kupljen preko firme njegove supruge. 

Kao što smo već pisali, viška Lučka kapetanija zaprimila je dojavu da je gumenjak korišten nezakonito pa ga inspektori istražuju zbog sumnji u 'crni čarter'. Prije nekoliko dana plovilu koje se nalazi pod inspekcijskim nadzorom Lučke kapetanije zabranjena je plovidba.

Riječ je o luksuznom gumenjaku koji se nalazi u vlasništvu inozemne kompanije te plovi pod zastavom jedne od otočnih zemalja, neslužbeno smo doznali u pomorskoj policiji. Vlasništvo broda, kako doznajemo, povezuje se s bivšim potpredsjednikom vlade Srbije Čedomirom Jovanovićem, koji se svojedobno okitio titulom najzgodnijeg srpskog političara. Jovanović se iznenadio našim upitom.

- Zamolili su me mogu li snimiti neku scenu zbog čega su, rekli su mi, postavili kameru na moje plovilo. No o istrazi ne znam ništa - rekao nam je tada Jovanović.

 

Komentari (16)
  • kaj nije to onaj tip kaj šapče đuekalama

    20. 10. 2017,   14:29
  • Uuuf,dobar ovaj Cedo😋😋😋

    20. 10. 2017,   15:26
  • Na Čedu se pale mnoge Hrvatice

    20. 10. 2017,   14:43