Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Affleck o divovskoj tetovaži: 'Lagao sam svima da je lažna'

None Foto: Pixsell 4

Meni ima smisla. Sviđa mi se. To nije nekako što sam mogao zadržati u privatnosti. Volim svoju tetovažu i sretan sam s njom, rekao je Ben Affleck u intervjuu s komičarkom Ellen DeGeneres

Unatoč tome što je prethodno lagao o velikoj tetovaži u obliku feniksa koju je istetovirao na leđima, rekavši kako je ona napravljena isključivo za filmsku ulogu, glumac Ben Affleck (46) u showu komičarke Ellen DeGeneres (61) sve je priznao. 

- Tetovaža na leđima privukla je mnogo pozornosti. Toliko je velika da izlazi iz tvoje stražnjice - našalila se Ellen, na što joj je glumac odgovorio kako voli svoju tetovažu. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Ben Affleck shows off some colorful tattoos while filming "Triple Frontier" | Autor: MJTB, GOAL, WAHS Foto: MJTB, GOAL, WAHS

- Meni ima smisla. Sviđa mi se. To nije nekako što sam mogao zadržati u privatnosti. Volim svoju tetovažu i sretan sam s njom - odgovorio joj je Affleck. Tetovažu su mediji prvi puta 'uhvatili' na ljeto 2015., a u prosincu iste godine otkrivena je u cijelosti. Međutim, Ben je cijelo vrijeme govorio kako tetovaža nije stvarna, već varka za snimanje filma. 

- Ja zapravo imam brojne tetovaže, ali pokušavam ih imati na mjestima koja nije potrebno mnogo prekrivati - rekao je jednom prilikom glumac. Ipak, ispostavilo se kako je tetovaža prava, a komentirala ju je i bivša supruga Jennifer Garner (45). 

The 85th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles | Autor: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

- Znate što bi mu rekli u mojem rodnom gradu? 'Ah, jadničak'. Feniks koji se uzdiže iz pepela, jesam li ja pepeo u toj priči? Odbijam to biti - rekla je Jennifer prije dvije godine. 

Tetovažu je 'oblatila' i pjevačica Jennifer Lopez (48), s kojom je do 2004. Affleck bio zaručen. 

- Grozna je, što to, pobogu, radiš? Sve njegove tetovaže su prešarene, a ne bi trebale biti. Tetovaže bi trebale biti kul - rekla je glazbenica u intervjuu s Andyjem Cohenom. 

NAKON NEDJELJNE MISE Bolan rastanak: Suznih očiju Ben Affleck oprašta se od djece

JOŠ JEDAN ŠOK PRIJE PORODA: Meghan i Harry odvojeni od ostatka kraljevske obitelji

Komentari (24)
  • Zamisli bit toliko jadan da ti smeta tetovaza osobe s kojon nisi nikako povezan

    14. 3. 2019,   20:37
  • Kako je meni ovo ružnoooooo. I znam da nije In napisati ovo, ali..uopće nevolim trajne tetovaże. Mnogi će mi proturiječiti i reći, kako ja to ne kužim, danas je to druga poruka ..kult itd., ali ne dijelim to mišljenje. Danas je upravo obratno. Cool je vidjeti nekoga svoje generacije, tko nije probušenog nosa, uha 20 puta , bez 2..3 piercinga ili probušenoga jezika. A gle to i nije novost, tak su izgledali i ljudi u bronzanom dobu, hahaha.. Već onda je to bilo In..niš novo, ili?! ;) A čovjek se mijenja i tijelo se mijenja. Kasnije ti se možda neće sviđati, poželjet ćeš da nestane..a to je mukotrpno skidati.. Maa nacrtaj se sa kanom, ili śto ja znam već ima..neznam kako se zovu te biljkice, ako mora, zašto ne?! I bude nestalo samo, nakon određenoga vremena. Promijeni si "uradak" 🙄, ponovi ili prestani s tim. Al' udarit si pečat, zauvijek kao na komadu govedine mi je van pameti. Gledala sam na plaži bakicu i didicu u plićaku sa unučićima...bivši natetovirani rokeri. Ma slatki su u jednu ruku..ok..al majko mila ružno brate !!! On bez kose i sa pupicom od piva, ona s trajnom baka frizurom na glavi..I on i ona sa 30 kg više od nekada, vjerojatno jer.. slova su raširena preko opuštene kože, jedno ovamo jedno tamo ..bože sačuvaj. Netko će reći ..ostat ćeš isti možda..Ma nećeš.. Nema šanse, ako ništa koža će ti visit.. itd.. Omg... :((( Maaa servus, hvala lijepo.

    14. 3. 2019,   20:15
  • Svaki bedak ima svoje veselje!!

    15. 3. 2019,   08:54