Obavijesti

Show

Komentari 11

After svih aftera: Kod Madonne se naroljamo pa svi povraćamo

After svih aftera: Kod Madonne se naroljamo pa svi povraćamo
1

Oscare zvijezde vole, pogotovo ako su ih osvojili, ali draže im je ono što slijedi poslije... A to su, naravno, legendarni afteri. I ove je godine nekoliko njih na rasporedu, ali definitivno najpoznatiji je onaj kod Madonne..

VIDEO

Nakon što završi dodjela Oscara, zvijezde ne odlaze svojim kućama kako bi se dobro naspavale. Dobar dio njih je i priznao kako su im zabave nakon Oscara i draže nego same dodjele nagrada, a ove godine je, baš kao i svake godine, izbor after partyja dosta bogat. 

Pokretanje videa...

01:53

Tu je već tradicionalni "Governors Ball", gdje pobjednici uz večeru čekaju da se njihov kipić ugravira. Za hranu je ove godine odgovoran Wolfgang Puck, koji je najavio kako će dominirati povrće. Taj after je, kako su same zvijezde rekle, pitomo druženje i čekanje da se ode negdje drugo. Također, svaki od filmskih studija ima svoju zabavu, kao i magazin Vanity Fair, a tu je i nekoliko zabava koje imaju humanitarnu notu... Ali te zabave su ništa prema onome što sprema Madonna

U domu svojeg menadžera, Guya Osearyja, kraljica popa već 13 godinu u nizu priprema zabavu samo za najveće zvijezde.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Gdjegod da pogledate, vidite slavnu osobu. Svi plešu i svi se naroljaju do kraja. To je jedna od rijetkih zabava kojoj se zvijezde zaista vesele. Di Caprio je na kraju prošle zabave pričao o ovogodišnjoj - rekao je jedan od uzvanika za New York Post.

Gosti će se kod kraljice popa gostiti najskupljim delicijama, nema nikakvog dress-codea, glavno je pravilo 'dobro se zabavi', a zabranjena je samo jedna stvar - fotografiranje. Ovo je jedan od rijetkih događaja na kojima se najveće zvijezde u potpunosti, bez straha od paparazza opuste, a kad se to dogodi..

- Prošle godine sam isprolijevao goste, a onda povraćao ispred kuće - rekao je britanski glumac Sam Claflin prije nekoliko godina, a slična iskustva imaju i Jennifer Lawrence i Eddie Redmayne. Oboje su, kako su sami rekli, ispovraćali dušu u sitnim satima na ovoj zabavi. 

No neće se nitko naljutit na vas ako ste slučajno povratili po tepihu, razbili čašu ili nešto uništili. Kad gostima dosadi hedoniziranje, odlaze u drugo krile kuće gdje ih čeka udoban krevet, a onda, ukoliko to žele, i doručak po izboru.

I onda opet tako dogodine...

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Bitka 'teškaša' za Oscara: Više volim glumce koji suzdrže suze
TKO ĆE OSVOJITI KIPIĆ?

Bitka 'teškaša' za Oscara: Više volim glumce koji suzdrže suze

Banderas pamti Almodovarove riječi kad opisuje muške likove u svojim filmovima. Uvijek je govorio: 'Ne želim vlažne emocije. Glumci vole plakati jer mislite da je to demonstracija prave glume...'

Utrka za Oscara: Kladioničari predviđaju neuspjeh Jokera...
ŠTO VI MISLITE?

Utrka za Oscara: Kladioničari predviđaju neuspjeh Jokera...

Dick Polich, osnivač i vlasnik tvrtke Polich Tallix Fine Art Foundry, koja proizvodi kipiće, sin je hrvatskih emigranata. Za izradu 50 Oscara potrebna su tri mjeseca
'Film Joker ne bi trebao dobiti Oscara zbog poruke koju šalje'
NAPETOST PRED DODJELU

'Film Joker ne bi trebao dobiti Oscara zbog poruke koju šalje'

Joaquin Phoenix (45) vrlo je loše reagirao kad ga je filmski kritičar Robbie Collin pitao brine li ga da bi novi film 'mogao perverzno nadahnuti upravo takve ljude da povuku poteze koji bi mogli imati tragične posljedice'?