Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ako je žena nesretna s nečim, u redu je da napravi korekciju'

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL 4

Bosanskohercegovačka pjevačica Hanka Paldum slavi 45 godina karijere pa će nastupiti u Lisinskom. Za story je rekla što misli o estetskim operacijama

Kraljica sevdaha, Hanka Paldum (63), zabavit će zagrebačku publiku 14. listopada u Lisinskom i time proslaviti 45 godina glazbene karijere. Za Story je otkrila da čak i nakon toliko godina na sceni uvijek ima tremu.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

- Svaki je pravi umjetnik ima. To je doza odgovornosti i zabrinutosti kako će se sve odviti, kakva će biti atmosfera u publici, ali nakon prvih taktova na sceni, osjećam da ulazim u divno mirno more, kao da sam počela plivati - poručila je.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Hanka ima kćer Minelu te sina Mirzada. Ponosna je baka dvoje unučića prema kojima je, kaže, popustljiva. Priznaje kako za njezin mladenački izgled nije zaslužno vježbanje.

- Rijetko jedem slatko, stalno se krećem i trošim energiju na koncertima. Neprestana aktivnost daje mi poletnost i svježinu - rekla je. 

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Ova bosanskohercegovačka pjevačica jasno je dala do znanja što misli o estetskim operacijama.

- Ponekad me to žalosti jer se gubi identitet. Voljela bih tu istaknuti našu prekrasnu Sarajku, Amru Silajdžić-Džeko, koja može biti primjer ženama. Prirodna je, bez korekcija, čak ni obrve ne čupa. Ako je žena nesretna s nečim, u redu je da napravi malu korekciju. Žao mi je što su mnoge žene danas nesigurne i ne shvaćaju da ljepota zaista dolazi iznutra - zaključila je Paldum.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Komentari (15)
  • Tako je!!! Odšarafat i glavu pa presadit, nogu amputirat pa našarafat drugu,ma sve,ako se sramiš sama sebe tvoja plitkoća i ego imaju pravo biti izliječeni jer naša vrijednost je u našem izgledu,srce i duša su samo nepotrebna smetnja koja nam daju empatiju,ljubav,sreću,to dosadne,precijenjene osobine,dobra sisa je dobra sisa,dupe,ma vrh ljudskog postojanja,naravno dupe koje ne prdi,genetski modificirano a sisa plastična da stoji čvrsta i postojana jer ipak smo mi više od ljudi,običnih smrtnika!

    9. 10. 2019,   21:00
  • moja je napravila korekciju , našla novog igrača

    9. 10. 2019,   20:43
  • ali pamtim jos... kad su zene bile prirodne!

    9. 10. 2019,   21:34