Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ako Kylie ne nađe muža, posvojit će Aboridžina?

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Uz novi televizijski show “The Kylie” i album “X”, Kylie Minogue (39) odlučila je posvojiti siroče iz rodne Australije. I to malog Aboridžina

Ona će biti divna majka. Puna je ljubavi. U strahu je da joj se ne vrati rak pa želi usrećiti neko dijete, rekao je prijatelj Australke Kylie Minogue (39). Pjevačica je prije nekoliko mjeseci prestala s terapijom protiv raka dojke. Rak su joj otkrili početkom prošle godine, a potom odstranili. Nakon obilaska domova za nezbrinutu djecu u rodnoj Australiji, Kyliena želja za djetetom sve je jača.
- Dijete je blagoslov. Roditelji i sestra Dannii su uz nju. Kylie je i prije razmišljala o tome, ali sad je zdrava i sposobna za posvojenje - dodao je prijatelj. Dobitnica nagrade za životno djelo posljednjih dana traži posjed na selu. To joj je san još otkad je bila s Olivierom Martinezom (40). Par je prije osam mjeseci prekinuo četverogodišnju vezu. Osim čestih svađa i njegove navodne nevjere, jedan od glavnih razloga bio je što on još nije želio djecu. Pjevačica je odlučno okrenula novi list u životu. Od ovog tjedna krenuo je njezin TV show ”The Kylie”, a za dva tjedna izlazi joj novi album “X”. Kylienoj sestri Dannii (36) očito kuca biološki sat.
- Želim dijete najviše na svijetu, ali zbog posla nemam vremena tražiti potencijalnog oca. Mislim da bih bila dobra majka - rekla je novinarima prije mjesec dana mlađa sestra Minogue.
Ako uskoro ne nađe ljubav svojeg života, pjevačica je priznala da planira posvojiti dijete.

Komentiraj, znaš da želiš!