Obavijesti

Show

Komentari 14

Ako osvojimo 100 tisuća kuna, dio doniramo baptističkoj crkvi

Ako osvojimo 100 tisuća kuna, dio doniramo baptističkoj crkvi
6

U jednoj od epizoda Bada i Toca odbili su sudjelovati u izazovu 'kuhanja naopačke', a razlog je bila Badina ozljeda iz prometne nesreće 1995. godine zbog koje je bila dva mjeseca u invalidskim kolicima

VIDEO

Nekadašnji natjecatelji kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan kuhaj!' danas su jedni od favorita u 'Superparu', a riječ je o Blaženki (54) i Tomislavu Županu (57), poznatijima kao Bada i Toca.

U jednoj od epizoda Bada i Toca odbili su sudjelovati u izazovu 'kuhanja naopačke', a razlog je Badina ozljeda iz prometne nesreće 1995. godine.

- Bio je u biti jak sudar, ja sam razbila šajbu glavom, ali se i kičma rastresla u tom torakalnom dijelu. Bila je dosta teška operacija. Dva mjeseca bila sam u kolicima, jedan dio tog perioda provela sam kod kuće, kad me Toca doslovno nosio u kadu na kupanje - ispričala nam je Bada.

Dodala je i kako je Toca tad pokazao veliko srce, na čemu mu je neizmjerno zahvalna. Svojom pričom u showu rasplakali su većinu kandidata te je i Blaženka pustila suzu.

- Imala sam medicinsku trokolicu na kojoj se vučete i polako sam radila što sam mogla, primjerice, kuhala kavu - objasnila je Bada. Upoznali su se dok su još bili tinejdžeri, a njihova, kako i sami kažu, dječja ljubavna priča traje već 38 godina.

- Naša buduća vjenčana kuma radila je kod moje mame u frizerskom salonu, a Toca je stanovao u njezinoj zgradi pa smo se škicali na korzu i plesnjacima. Ja sam njoj govorila kako ima zgodnog dečka u zgradi, a on mojoj mami kako ima zgodnu kćer. Onda, kao ‘fol’, Toca će doći na šišanje, a ja ću biti tamo - ispričali su nam Toca i Bada.

'Dva mjeseca Toca me svugdje nosio. Nisam mogla ni hodati'
'Dva mjeseca Toca me svugdje nosio. Nisam mogla ni hodati'

Kako je Bada imala stroge roditelje, morala je već u 23 sata biti kod kuće pa je lovila zadnji autobus kako ne bi imala problema zbog kašnjenja.

- Nakon nekog vremena pričali smo kako bismo se trebali oženiti jer nam je dosadio taj autobus, a i tako bismo mogli stalno biti skupa - ispričala nam je kroz smijeh Blaženka. U 'Superpar' su se prijavili iz znatiželje i zbog voditelja Enisa Bešlagića (44), a ako osvoje 100.000 kuna, dio će donirati baptističkoj crkvi.

- Ostatak bismo potrošili na sebe i na putovanje u Denver, Colorado - rekla je Bada. Ulaskom u kuću s parovima shvatili su kako su najstariji tamo, ali postali su miljenici ostalih kandidata koji ih nazivaju 'njihovim roditeljima'.

- Kad dođeš u kuću, naravno ne poznaješ te ljude, ali čim ih malo bolje upoznaš, vidiš da su svi dragi. Da smo imali djecu, bili bi otprilike njihovih godina - komentirali su. Bada je istaknula kako su joj Goran i Hana, koji su koristili njihovu kupaonicu, jednostavno predivni.

Pokretanje videa...

01:18

ISKORIŠTAVAJU I MULJAJU: Blizanci su veliki manipulatori horoskopa, ali ovaj znak je gori i od njih

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu
Petru u 'Tko želi biti milijunaš' zaustavilo je pitanje o Bibliji:  Znate li koji je točan odgovor?
OSVOJILA 10.000 EURA

Petru u 'Tko želi biti milijunaš' zaustavilo je pitanje o Bibliji: Znate li koji je točan odgovor?

Petra Odžak u ovotjednom izdanju kviza 'Tko želi biti milijunaš' nije se htjela kockati te je osvojila najveći iznos od 10.000 eura