Obavijesti

Show

Komentari 4

Ako ste htjeli malo zaraditi, u ove ste glumce trebali uložiti

Ako ste htjeli malo zaraditi, u ove ste glumce trebali uložiti
1

Svake godine, pred sam kraj iste, možemo izračunati koliko su koji glumci uspjeli vratiti od svega što je u njih uloženo. A kao i prošle godine, lista je popunjena 'kvalitetnim' glumcima

VIDEO

Pred samim smo krajem godine, pa je još jednom moguće sastaviti popis glumaca koji jednostavno ne vraćaju novac koji je u njih uložen. A ove je godine, posve neiznenađujuće, na prvom je mjestu isti glumac koji je vladao i prvim mjestom prošle godine.

Uz to, kako je bilo za očekivati, ove godine su na listi isključivo top imena Hollywooda.

Moramo upozoriti da časopis Forbes pri svojim izračunima ne uzima u obzir kalendarsku već financijsku godinu, kao što niti ne računaju filmove s jako malenom distribucijom ili filmove u kojima glumac nije imao značajnu ulogu.

DPA/Pixsell

5. George Clooney

Glumac je ove financijske sezone svojim filmovima uspio ostvariti omjer od 6,70 dolara za svaki dolar koji je isplaćen njemu. Premda se nije niti pojavio u mnogo filmova, njegov katastrofalni uradak, 'Sutrozemlja: Novi svijet' je s proračunom od monstruoznih 190 milijuna dolara (a s nikakvom zaradom) uistinu mnogo pomogao da se Clooney pojavi na petom mjestu ove liste.

YouTube/Screenshot

4. Will Ferrell

Ove godine je Will Ferrell glumio u nastavku 'Zoolandera', no čak niti sva imena koja su se vratila u film nisu uspjela privući publiku. Ferrell je donio samo 6,50 dolara po uloženom dolaru.

3. Channing Tatum

Tridesetšestogodišnjak, koji se prošle godine nalazio na sedmom mjestu, je ove godine jako napredovao. Njegova plaća je porasla, a filmovi u kojima je glumio su uspjeli zaraditi podosta malo. Njegov 'Čarobni Mike XXL' je zaradio 120 milijuna na proračunu od 15 milijuna, no užasni 'Jupiter u usponu', koji je na jedvite jade povratio samo uloženo u njega, uzrokovao je Tatumov uzlet ka trećem mjestu.

DPA/Pixsell

2. Will Smith

Will Smith je drugi Will na listi, i to na drugom mjestu, što ga stavlja čak tri mjesta iznad njegovog prošlogodišnjeg petog. Will je donio jedva pet dolara za svaki uložen u njega. Možda mu filmovi i jesu imali neki uspjeh u kino dvoranama, ali njegova plaća je ipak prevelika, što se na kraju i vidi u računici.

YouTube/Screenshot

1. Johnny Depp

Po drugi put na prvom mjestu Forbesove liste nalazi se jedan i jedini, Johnny Depp. Ali budimo iskreni, premda je na prvom mjestu, Depp se značajno poboljšao. Prošle je godine glumac donio bijednih 1,2 dolara, dok je ove godine otišao na nevjerojatnih 2,8 dolara za svaki kojeg je uzeo. Srećom, u računicu za narednu godinu ući će filmovi koji su i više nego dobro zaradili, pa sumnjamo da će Depp uspjeti ostvariti hat trick.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode