Obavijesti

Show

Komentari 44

'Ako u showu ne naprave dijete, otići će na umjetnu oplodnju...'

'Ako u showu ne naprave dijete, otići će na umjetnu oplodnju...'
5

Unatoč stalnom ispitivanju o tome kad će napokon spavati pred kamerama, Milijana Bogdanović i Milojko Božić odlučno tvrde kako se to neće dogoditi, a osvojeni novac planiraju potrošiti na umjetnu oplodnju

VIDEO

Najkontroverzniji par u regiji Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74), prije 24 sata ušli su u reality show 'Parovi'. Iako su od zarađenog novca planirali renovirati kuću u selu Pilatovići gdje žive, par razmišlja o tome da odustane zbog konstantnih provokacija stanara. 

'Ljubimo se, grlimo, pljeskamo po guzi, dolazimo i u Hrvatsku'
'Ljubimo se, grlimo, pljeskamo po guzi, dolazimo i u Hrvatsku'

Nakon što je Milijana dala do znanja kako je Milojko odličan u krevetu te mu ne trebaju nikakva seksualna pomagala, pratitelji reality showa očekuju kako će vidjeti akciju ispod plahta što je dodatno uzrujalo 53 godine mlađu Milijanu. 

- Nije mi neugodno, mogu odgovoriti na svako pitanje. Seksa jutros nije bilo, ni popodne. A i da je bilo - vi to zapravo želite... Mazili smo se i grlili smo se i ljubili smo se, ništa više nije bilo - odgovorila je Milijana, na što su stanari rekli kako su vidjeli da Milojkova ruka klizi prema donjem dijelu njezinog tijela. 

- Pa dirao te za vaginu - komentirali su cimeri. 

- S obzirom na to da narod to želi, molim ukućane da nas nominiraju prvo prilikom i da mi lijepo izađemo jer seksa neće biti - odbrusila je Milijana, na što je Milojko potvrdno odgovorio. Mnogi smatraju kako su Milijana i Milojko sve izmislili kako bi ušli u reality show te kako bi zaradili novce. 

S druge strane, kontroverzni par otkrio je da od novca kojeg će zaraditi u showu, osim što će renovirati kuću, planiraju platiti i umjetnu oplodnju

- Milijana i Milojko bi najviše voljeli postati roditelji. Pokušavali su, ali im se nije dalo, pa su odlučili da probaju umjetnu oplodnju. On toliko voli moju prijateljicu da bi joj sve želje ispunio. Pa zbog nje je i pristao ući u reality show i zaraditi novac koji će iskoristiti kako bi platili umjetnu oplodnju. Jednom prilikom se našalio i rekao kako ne bi volio da ode na onaj svijet, a da Milijana nema dijete s njim - ispričala je Milijanina prijateljica za Kurir. Milojko je navodno već išao kod doktora i testirao spermatozoide. 

Pokretanje videa...

01:35

- Ne voli on o tome pričati, ali istina je da je posjetio doktora i testirao se prekontrolirati koliko ima aktivnih spermatozoida. Rezultati mu se nisu baš dopali. Inače, njih dvoje imaju redovno seks, i bit će ga i u 'Parovima', u to sam sigurna. Sad, ako im se posreći, možda i dijete uspiju napraviti baš tamo. Ali, to je velika slučajnost, pa ako ne dođe do toga, otići će na umjetnu oplodnju. Novac sigurno neće trošiti ni na što drugo, a honorar im je ozbiljan. E sad, što će na to reći njegova djeca i njena porodica, ne znam. Mnogi vjeruju da ih pokušati spriječiti, jer ih nitko osim njezine bake, ne podržava - završava ona.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'