Obavijesti

Show

Komentari 0

Ako vam nije jasan kraj 'Rogue One', redatelj će vam pomoći

Ako vam nije jasan kraj 'Rogue One', redatelj će vam pomoći
3

Nakon nedavnog kino debija filma 'Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda', redatelj Gareth Edwards je objasnio zašto je posljednji Star Wars film završio kako je završio

VIDEO

Kao i prošle godine u ovo vrijeme, tako smo i ove godine dobili jedan film iz franšize 'Ratovi zvijezda'. To je micanje od tradicije koja kaže da se filmovi iz te franšize u kinima pojavljuju krajem svibnja, no uzevši u obzir koliko je ovogodišnji film dobar, nemamo prigovora na to micanje.

A nakon nedavnog kino debija filma 'Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda', redatelj Gareth Edwards nam je objasnio zašto je posljednji film iz te franšize završio kako je završio.

Naravno, u nastavku teksta slijede STVARNO VELIKI spojleri za ovaj film.

Edwards je za Empire Podcast objasnio dramatični kraj filma tijekom kojega apsolutno svaki član posade ekipe 'Rogue One' pogine.

- Mislim da je postojala rana verzija, prva verzija scenarija u kojem posada nije poginula - otkrio je Edwards, objašnjavajući kako je filmska ekipa u startu mislila da im ni Lucasfilm ni Disney neće dopustiti da ubiju baš svakog protagonista. Vođeni tom mišlju, filmska ekipa je pokušavala osmisliti priču u kojoj većina posade preživi.

- Tako smo pokušavali napisati kraj u kojemu se to ne dogodi. Nakon što su ga svi pročitali, općeniti komentar je bio 'moraju umrijeti, zar ne?' I svi su na to reagirali s 'Da, smijemo li ih ubiti?' - nonšalantno je dodao Edwards.

Stoga su kontaktirali Lucasfilm i Disney koji su im na njihovo veliko iznenađenje dali zeleno svjetlo da zaključe svoj film na tragičan način.

- Kathy [Kennedy] i svi u Disneyju su zaključili kako tragični završetak ima smisla - konstatirao je Edwards, dodavši kako su došli do tog zaključka s obzirom na činjenicu da se nitko od članova postave 'Rogue One'-a ne pojavljuje u kasnijim filmovima.

Ovo odobrenje ipak nije bilo kraj Edwardsovim mukama, a više o tome pročitajte na IGN Adriji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode