Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Al Pacino stiže na kazališne daske u Pariz: 'To mi je san'

None Foto: PA/Pixsell 3

Manje je poznato, rekao je glumac Pacino, da je povremeno glumio i u kazališnim predstavama, među kojima su i Shakespeareova djela poput 'Rikarda III.', 'Otela' i 'Mletačkog trgovca'...

Holivudski i glumački veteran, oskarovac Al Pacino (78) u listopadu će se u dvama solo nastupima pod nazivom 'An Evening with Pacino' predstaviti pariškoj publici. 

U intervjuu za francuski Le Figaro prošli je tjedan američki glumac rekao da 'već dugo sanja o tomu da nastupi u Parizu'. 

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Zvijezda brojnih filmskih uspješnica, među kojima su 'Kum', 'Serpico', 'Pasje poslijepodne', 'Lice s ožiljkom', 'Miris žene', 'Donnie Brasco', 'Đavolji odvjetnik' i 'Carlitov način' nastupit će 22. i 23. listopada na sceni Theatre de Paris u predstavama na engleskom bez titlova. 

Za Figaro je rekao da nastup nije zamišljen kao 'master class', odnosno kao edukacija za potencijalne glumce.

'Pripovijedat ću o onome što mi se događalo u životu i što me je pokretalo da odglumim neke filmske scene, a čitavo ću vrijeme razgovarati s publikom', pojasnio je, dodavši da 'u tomu ima nečeg posebno vrijednog jer je prisutan element spontanosti, pri čemu imate priliku naučiti i nešto novo o sebi'.

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Manje je poznato, rekao je Pacino za Figaro, da je povremeno glumio i u kazališnim predstavama, među kojima su i Shakespeareova djela poput 'Rikarda III.', 'Otela' i 'Mletačkog trgovca'. Otkrio je da voli Molierea i Čehova i brojne druge kazališne pisce te da je 'jako dobro upoznat s europskom književnošću'. 

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Tema: FILM

Komentari (2)
  • neki Rom dao (poodavno) ime sinu po ovom slavnom američkom glumcu. Tako da se dotični Rom danas zove: Alpačino Stojanović (!!!!!!!!!)

    10. 9. 2018,   09:54
  • Bolje izgleda od Visnjica a ima 78 g

    10. 9. 2018,   14:42