Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Album A. Winehouse naći će se u prodaji sljedeće godine

None Foto: PIXSELL 3

Pokojna Amy posljednjih godina radila je na trećem albumu koji bi posthumno trebao biti objavljen slijedeće godine. Planirala je posvojiti 10-godišnju djevojčicu

Amy je uvijek sa sobom nosila knjižicu u koju je zapisivala stihove i nove ideje. Oni koji su čuli njezine nove pjesme kažu da su jako dobre i autobiografske, izjavio je glasnogovornik obitelji pokojne Amy Winehouse.

Njezin treći posthumni album, kako tvrde izvori, najvjerojatnije bi trebao biti objavljen sljedeće godine. U njemu pjevačica govori o braku i rastavi od tadašnjeg supruga Blakea Fieldera Civila (33), a njezina prva dva albuma govorila su o potrazi za ljubavlju i želji da pronađe muškarca koji će joj biti suprug. Na trećem albumu pokojna pjevačica je posljednjih godina surađivala s producentom Salaamom Remijem koji je bio koproducent njezinog albuma 'Back To Black' iz 2006. godine.

Pjevačica je htjela usvojiti 10-godišnju djevojčicu

Prema pisanju britanskih medija, pjevačica je prije smrti pokrenula postupak za usvajanje desetogodišnje djevojčice Dannike Augustine s otoka Sveta Lucija na Karibima. Pokojna Amy upoznala ju je prije dvije godine preko njezine bake, a njezini roditelji, koji su se rastali ubrzo nakon što se rodila, dali su pristanak za usvajanje jer se financijski nisu mogli brinuti o njoj.

- Amy mi je bila poput majke, zvala me svojom kćeri i ja nju majkom. Brinula se o meni i zajedno smo se zabavljale. Radovala sam se životu s njom u Londonu, voljela sam je i ona mene. Ne mogu vjerovati da je više nema - izjavila je Dannike s kojom je Amy vrijeme uglavnom provodila šetajući se po plažama i na jahanju.

Komentari (1)
  • zanimljivo da nakon svake smrti pjevača, naknadno izađe njegov album, koji obori sve rekorde, zanima me kome idu te pare??

    1. 8. 2011,   09:21