Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Aleks Grdić se ne zamara 'seks skandalom': Sve je to lažno...

None Foto: Tomislav Miletić/Pixsell 4

U knjizi 'Seks skandal' Izabele D. mnogi su u opisu manekenke koju naziva Debela prepoznali Aleksandru Grdić. Ona kaže da su to gluposti na kojima netko zarađuje

Debela je top-manekenka. Poznati model. Posvuduša. Svi pričaju da se kara za lovu, možda je samo mrze, ali njoj to čini se ne smeta, opisuje u hit-knjizi 'Seks skandal' Izabela D. bivšu Miss koja se puno drogirala s bivšim dečkom.

Debela je jako cool, a u novinama je često i zbog celulita te zahvata kojima prikriva godine. U opisu su mnogi prepoznali Aleksandru Grdić (30), no ona se time ne zamara. Knjigu, čije je prvo izdanje planulo u danu, nije čitala, ali kaže kako su to sve gluposti na kojima netko želi zaraditi.

- Nije istina da su pola naših manekenki prostitutke. Ja nemam takvih iskustava - rekla je Grdić.

Dvina Meler (34), koja se u knjizi spominje kao jedna od rijetkih koje se ne prostituiraju, kaže da nemoralnih ponuda ima u svim profesijama, a ne samo manekenstvu.

- Ali ako dobro radiš svoj posao, neće ti se ni događati takve situacije - kaže Meler.

Komentari (82)
  • čujte, nju jebu i ona to dobro naplati... većinu nas jebu za male pare .. živio kapitalizam :-)

    26. 8. 2011,   09:10
  • Ma, neee! Ne bi to Aleksandra prakticirala, ne daj Bože. Pa na njoj se vidi kako je kreposna ;-)

    26. 8. 2011,   08:39
  • Ko da joj netko vjeruje da nije. A odakle joj sve one torbice, cipele, odječa i ostalo s potpisom kad je sama izjavila da dobije oko 600 kn po reviji i ima ih desetak mjesečno.

    26. 8. 2011,   08:39