Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Aleksandra Grdić otkrila spol svog djeteta: Presretna sam

None Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Aleksandra Grdić (35) trudna je četiri mjeseca i, kako kaže, potpuno je promijenila svoje prioritete, a sada je za časopis Story otkrila kako se osjeća, ali i spol djeteta

Aleksandra Grdić trudna je četiri mjeseca i sada su joj majčinske brige i pripreme za bebu koja će na svijet stići u lipnju na prvom mjestu. Bivša Miss Hrvatske časopisu Story otkrila je kako se osjeća, ali i spol djeteta.

- Presretna sam, sretna do neba! Očekujem sina - rekla je manekenka, koja prvo dijete očekuje s partnerom Markom Šijakovićem.

Aleksandra vrijeme najradije provodi u društvu obitelji u toplini svojega doma, a da je veza s Markom ozbiljna i snažna, potvrdila je još prije nekoliko mjeseci, za vrijeme sudjelovanja u srpskom reality show-u ‘Parovi’, kada je Marku javno poručila da će ga po izlasku iz reality kuće zaprositi. Ubrzo nakon toga potvrdila je da čeka svoje prvo dijete.

Komentari (108)
  • Ma koga je briga što nosi ova sponzoruša? E moja novinarko, zar ti nemaš neku pametniju temu za napisati? Dođi u Bokšić kraj Vukovara i ja ću ti dati temu.

    4. 2. 2016,   10:03
  • zna spol, a jel zna oca?

    4. 2. 2016,   11:20
  • E moji novinari, Vi očito nemate što pametnije pisati.

    4. 2. 2016,   09:23