Obavijesti

Show

Komentari 34

Aleksandra: ‘Hana je umjetna, a Goran joj služi baš kao trofej’

Aleksandra: ‘Hana je umjetna, a Goran joj služi baš kao trofej’
9

Napetost između Aleksandre i Hane nastavila se i nakon spojeva, a na putu kući između djevojaka došlo je i do rasprave koja je na kraju završila svađom...

VIDEO

Osvanulo je još jedno jutro nakon ceremonije ruža u showu 'Gospodin savršeni'. Djevojke su prepričavale sinoćnje događaje te komentirale jesu li očekivale da će Daisy napustiti vilu, a potom je počela rasprava je li moguće naći pravu prijateljicu u showu.

Pokretanje videa...

01:09

Na tebi je sve umjetno - rekla je Aleksandra cimerici Hani. Zagrepčanka joj je uzvratila kako ju vrijeđa samo zato što je iskompleksirana. 

- Ona je razmažena osoba koja je tu došla s ciljem da odnese pobjedu. Zbog svoje anksioznosti, a ne zato što je zaljubljena u Gorana. Mi nismo na istom nivou. Ti si manekenka koja se došla pokazati kako bi te se ljudi sjetili - dodala je Hana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mislim da se sad bolje slažemo kao grupa i da postoje temelji za neke odnose koji bi nakon showa mogli postati prijateljski - dodala je Iva. To nije uvjerilo manekenku koja smatra da je njihov fokus sada isključivo na Goranu te da Iva nije iskrena nego igra određenu ulogu. Kako bi djevojke malo oslobodio stresa, u vilu je stigao instruktor fitnessa Mario Vekić, koji je s djevojkama odlučio raditi pilates, a sve su komentirale koliko je zgodan. Klara se trudila iako joj nije baš sve išlo od prve, a Hana je naposljetku odustala zato što se nije osjećala dobro.

- Mislim da Hana nije u kondiciji, a i nije joj se dalo - komentirala je Aleksandra.

Poslije je stiglo Goranovo pismo i sve su djevojke bile sretne što idu na grupni spoj - kuglanje. Anezi i Hana nikad nisu kuglale, pa im je Goran objasnio pravila. Aleksandra je dobro počela, no potom joj je palo raspoloženje pa je pozvala Gorana sa strane.

- Nešto je nabrušena na nas u posljednje vrijeme - komentirala je Iva, a Hana je bila uvjerena da ogovara ostale djevojke.

- Imam osjećaj da te Hana gleda kao trofej, a ne kao osobu i nekoga s kim treba biti i nakon showa. Živim s njom pa mogu potvrditi da nije ono što je s tobom i ono što je s nama - rekla mu je manekenka, a Goran joj je zahvalio na iskrenosti te zaključio kako mora dobro razmisliti o svemu što je čuo.

Došlo je vrijeme za još jedan izazov, a iako se vodila napeta borba između Anezi i Ive, pobjedu je ponovno odnijela je Iva.

- Već mi je neugodno pobjeđivati, cure će misliti da je namješteno - našalila je Zagrepčanka, a Gorana je najviše zanimalo koliko su cure iskrene pred njim.

- Nisu sve, tanka je granica između pravih osjećaja i ega. Onaj osjećaj koji imaš s nekom osobom nikad ne može te prevariti i trebaš se voditi time - rekla je Zagrepčanka. Nije željela tužakati cure, nego mu samo reći da sluša sebe i svoje srce, što se jako svidjelo Goranu.

Poput svjetskih zvijezda: Hana Rodić pokrenula je svoj biznis...
Poput svjetskih zvijezda: Hana Rodić pokrenula je svoj biznis...

Napetost između Aleksandre i Hane nastavila se i na putu kući pa je došlo do neizbježne rasprave.

- Hajde, sad je tu kamera pa pričaj - prozvala je Aleksandra Hanu, koja joj je potom priznala da se ljubila s Goranom, naglašavajući kako vidi da manekenku izjeda ljubomora. Počele su se vrijeđati, a Klara je to pokušala prekinuti govoreći da ima pomalo istine u priči obje djevojke i da se prestanu svađati.

- Idem, jer pametniji popušta - naposljetku je rekla Hana, a Aleksandra je zaključila da nisu prijateljice niti će ikad biti.

Kad su navečer djevojke vratile u vilu, iznenada je došao Goran, koji je želio izvesti Anezi na spoj.

- Mislim da me pozvao na večeru kako bi vidio imam li i ja ljubomorne ispade i jesam li ga prekrižila jer se vodi žustra rasprava oko tih poljubaca - rekla je pjevačica. Dotad su djevojke u vili pričale o odnosu Anezi i Gorana te trebaju li proviriti kako im je na spoju kad su već na bazenu.

- Goranu sam vrlo svjesno dala dosta komplimenata i mislim da bih se mogla zaljubiti u njega - otkrila je Anezi, a Goran je bio oduševljen kako ga je dobro analizirala te koliko je zgodna, duhovita i pametna.

- Vidim potencijal u tebi, no nisu mi fora ti poljupci, iako te i ja možda zaskočim negdje iza kamere - u šali je rekla Anezi, koja se istinski lijepo zabavila na večeri s Goranom. Klara i Hana su kandidatkinje s kojima je najbolja u kući pa su je čekale da se vrati sa spoja.

I sutradan se nastavila priča o Aleksandri i Hani.

- Hanu muči kako se ona ponaša prema njoj - rekla je Anezi dok ju je atraktivna crnka šminkala, a Iva i Klara u drugoj su se prostoriji također dotaknule te teme, no Aleksandra nije željela više pričati o tome.

- Bliži se finale i samo se nadam da Goran dobro vidi i ima oči i na leđima jer mu trebaju - zaključila je Hana.

Hana odbrusila Aleksandri: 'Ne mogu te vidjeti ni nacrtanu'
Hana odbrusila Aleksandri: 'Ne mogu te vidjeti ni nacrtanu'

Hoće li sada pasti sve maske i kojim će se sve sredstvima kandidatkinje služiti kako bi došle do pobjede gledatelji će moći vidjeti u finalnom tjednu od ponedjeljka do četvrtka. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'