Obavijesti

Show

Komentari 9

Alen Abramović: Moja želja je zapjevati s Ninom i Jacquesom

Alen Abramović: Moja želja je zapjevati s Ninom i Jacquesom
6

Ljubavni plan ne postoji, ljubav se ne može planirati, ako dođe, dobro je došla. Vjerujem da ću imati više samopouzdanja i iskoristiti priliku kada je prepoznam, otkrio nam je Alen

VIDEO

Osjećam se fantastično, još nisam svjestan da sam pobijedio. Nisam očekivao pobjedu, ali sam joj se nadao, rekao nam je Alen Abramović (46), dobitnik nagrade od 150 tisuća kuna i pobjednik treće sezone showa 'Života na vagi'. 

- Najveća podrška je stigla od obitelji i prijatelja, a iznenadila me i podrška svih kandidata koji su toliko zdušno navijali za mene. Pobjedu smo svi zajedno proslavili u jednom zagrebačkom klubu do ranih jutarnjih sati - dodao je pobjednik treće sezone 'Života na vagi'. Kada je ušao u kuću imao je 181,3 kilogram, a zadnje vaganje pokazalo je nevjerojatnih 94,9 kilograma. Ukupno je izgubio 86,4 kilograma.

Iako je oklijevao s prijavom u show, najveća motivacija mu je bila ta što je želio otići u trgovinu i kupiti si odjeću koja se njemu sviđa. Novac će potrošiti na putovanje, uređenje stana, ali i na garderobu. Na prijavu ga je najviše motiviralo, kako kaže, zdravlje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

-  Najviše me motiviralo zdravlje. Komentari prijatelja su fantastični, neki me još uvijek proučavaju i pipkaju i trebat će im vremena da se priviknu na novog Alena. Novac ću potrošiti na putovanje, uređenje stana i na odjeću. Osim pobjede, iz kuće će ponijeti i nova prijateljstva - kazao je Alen. 

- Prijateljstva ću nastaviti s Lukom, Petrom, Ninom, Barom, Markom, Megi, Mirom, Bibom, Micekom i Josipom. Svim budućim kandidatima poručio bih im da nije sramota potražiti pomoć ako dotaknu ''dno dna'' kao što sam i ja. Sve se može ako si discipliniran i imaš jaku želju promijeniti svoj život na bolje - dodaje trgovački putnik. 

-  Volim pjevati i pjevao sam dugi niz godinu u zboru, no pjevanje je isto tako bio moj dječački san, no ni to mi nije prioritet, ali bilo bi zanimljivo zapjevati s Jacquesom Houdek (37) i Ninom Badrić (46). Trenutno mi je prioritet otvoriti svoj YouTube kanal koji će se baviti lifestyleom. Doticat ću se tema iz područja zdrave prehrane, filma, muzike i mode, a sve će biti začinjeno dobrim humorom i dragim gostima - otkrio nam je Abramović. 

Trenutno mu je u prvom planu isključivo posao, a ljubav, kako kaže, 'pokucat će na vrata'. 

-  Ljubavni plan ne postoji, ljubav se ne može planirati, ako dođe, dobro je došla. Vjerujem da ću imati više samopouzdanja i iskoristiti priliku kada je prepoznam - zaključio je Alen. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'