Obavijesti

Show

Komentari 19

Alen Abramović: 'Vidi kakav sam bio prije sedam mjeseci...'

Alen Abramović: 'Vidi kakav sam bio prije sedam mjeseci...'
8

Ovogodišnji pobjednik RTL-ova showa pohvalio se kako je u manje od godinu dana promjenio životne navike, te sada izgleda potpuno drugačije, te je svojom transformacijom oduševio mnoge obožavatelje

VIDEO

Dok slavni diljem zemalja na društvenim mrežama ne prestaju objavljivati svoje fotografije od prije deset godina kako bi pokazali koliko su se promijenili, svojom promjenom pohvalio se i pobjednik ovogodišnjeg showa 'Života na vagi' Alen Abramović (46). Objavio je fotografije sebe koje su stare samo sedam mjeseci te 'prešao' mnoge transformacijom.

- Svi stavljaju svoj izazov 'Deset godina', ali što kažete na nešto drugačije? Recimo, izazov 'Sedam mjeseci'. Točno toliko je prošlo između ove dvije fotke. Nadmašite ovo ako možete - napisao je Alen uz fotografiju fizičke promjene koju je doživio nakon sudjelovanja u RTL-ovu showu.

Pokretanje videa...

01:20

Svojom transformacijom u kratkom periodu oduševio je mnoge obožavatelje koji su samo nizali pozitivne komentare. 

- Šok, šok i nevjerica. Onako da nisam pratila emisiju rekla bi Photoshop. Svaka čast u tako kratkom vremenu doslovno se rodio novi čovjek. Ovo što si ti napravio je jednostavno čudo. Ti si neki vanzemaljac! Samo naprijed i uživaj - napisao mu je jedan od pratitelja. 

Alen je u show ušao kao najteži kandidat s više od 180 kilograma, a izašao s 86,4 kilograma manje te osvojio titulu pobjednika i kući odnio nagradu od 150 tisuća kuna.

Priznao nam je kako su mu fizička promjena i gubitak kilograma otkrili novog čovjeka, punog samopouzdanja koji sada diše punim plućima. Kandidat treće sezone 'Života na vagi' 2018. pamtit će po velikim promjenama, a najveća je njegova fizička jer je izgubio više od 80 kilograma. Sada, kada je postigao svoj cilj, u novoj godini želi pronaći ljubav.

Priželjkujem da se realiziram i na osobnom planu i da me napokon posjeti gospođica ‘Ljubav’. I za kraj, naravno, želim zadržati ovaj novi ritam treninga i uravnotežene prehrane do kraja života ako je moguće - zaključio je samopouzdani Alen.

Obožavateljima koje je stekao rekao je da će pokušati više pričati o svome iskustvu i podijeliti im savjete. 

- Nekad mi se čini da je 'Život na vagi' bio samo san, a onda shvatim da nije, da je itekako stvarno, da su promjene stvarne i da sam ih napravio uz pomoć određenih ljudi - zaključio je pobjednik showa.

NAJVEĆI ZAVODNICI ZODIJAKA: Škorpioni su opasni i strastveni, ali to je ništa u usporedbi s ovim znakom!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...