Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Alen dobio osip u zagrebačkoj trgovini: Odjeća im je prašnjava

None Foto: Instagram 6

Odjeća po dućanima je direktno sa skladišta i prepuna je prašine i grinja, kaže Alen Abramović koji je na društvenim mrežama otkrio da je dobio alergijsku reakciju na traper jaknu koju je isprobavao

Pobjednika showa 'Život na vagi' Alen Abramović (46) požalio se pratiteljima na Instagramu kako mu je nakon isprobavanja odjeće u trgovačkom centru izbila alergijska reakcija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Upravo sam isprobao traper jaknu u trgovini i ovo se dogodilo. To mi je stalno događa otkad sam smršavio - napisao je Alen na društvenim mrežama te objavio fotografiju ruke. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Brojni pratitelji javili su mu se, kaže, čim su vidjeli njegovu alergijsku reakciju. 

- Odjeća po dućanima je direktno sa skladišta i prepuna je prašine i grinja. Reagiram više u odnosu na prije dok sam bio debeo zato što mi je tanja koža - zaključio je Alen. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Pobjednik treće sezone showa 'Život na vagi' nakon isprobavanja odjeće po trgovačkom centru prisjetio se i vremena kad nije mogao, kako kaže, razvijati vlastiti stil. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

- Sreća kad kupim nešto normalno za odjenuti i izgraditi svoj stil. Nakon godina nošenja širokih i udobnih 'klajdi', a najgore je što to uopće nisam bio ja, nisam se udobno osjećao u tome. Užas, nikad više - napisao je Alen te istaknuo kako je godinama njegova 'bauštela look'.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

 

Komentari (13)
  • Ovaj iritantni čovjek je bio puno simpatičniji kao debeljko.

    3. 6. 2019,   10:12
  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️ i to je bitna vijest... Alen dobio alergiju isprobavanjem jakne

    3. 6. 2019,   09:48
  • U benettonu kupim majicu i poslije se kao požalim trgovkinji da mi je majica melagodna za nosit isti slučaj kao i ovdje a ono ,,, trgovkinja mi se cinično nasmijala, kao da sam kupio peder robu

    3. 6. 2019,   09:52
Message