Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Alen: 'Htio bih naći curu koja bi me voljela i da sam debeo'

None Foto: RTL

To je postao dio mog života kojeg se nadam da ću što duže imati. Bilo je ljubavnih ponuda, ali ja mislim da nijedna nije zapravo iskrena nego je više impulzivna. Međutim, to je samo moje mišljenje, kaže Alen

Tajni finalist ovogodišnje sezone 'Života na vagi', Alen Španiček (25), svojim trudom i stavom pokazao je da se uz disciplinu i trud sve može. Za RTL TV otkriva je li mu krenulo na ljubavnom planu te kakvi su mu planovi u Novoj godini. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Alen će nadolazeću 2020. proslaviti s prijateljima u klubu, a svakako si je predodredio i ciljeve koje u toj godini želi ostvariti.

- Ciljevi za 2020. su mi položiti vozački ispit i kupiti automobil, te urediti stan. Također, volio bi pronaći djevojku koja bi me voljela i da sam i dalje debeo - rekao je Alen.

Foto: RTL

- To je postao dio mog života kojeg se nadam da ću što duže imati. Bilo je ljubavnih ponuda, ali ja mislim da nijedna nije zapravo iskrena nego je više impulzivna. Međutim, to je samo moje mišljenje - dodao je.

POBJEDNIK SHOWA Alen iz 'Života na vagi': Želim naći srodnu dušu i zaljubiti se

Alena život nije mazio. Za Večernji list priznao je kako je uvrede zbog viška kilograma dobivao od školskih kolega, ali i od svojeg oca koji se borio s alkoholizmom. Naime, on se nije mogao pomiriti s tim da mu je sin pretio te ga je pod utjecajem alkohola vrijeđao zbog izgleda. 

- Moja baka uvijek je bila uz mene, i tijekom školskih dana i poslije njezini savjeti i podrška urezani su mi u pamćenje i uvijek ću se njima voditi - tvrdi mladić koji se u 'Život na vagi' prijavio jer je bio depresivan i nezadovoljan samim sobom.

Foto: RTL

- Kad god bih bio pod stresom, osjetio bih kakvu tugu ili pao u depresiju, utješila bi me hrana, i to poprilične količine - priznao je i usput dodao kako zbog tjelesne težine nikada nije imao djevojku, što mu je svakako jedan od motiva zbog kojih je želio promijeniti svoj izgled.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

 

 

Komentari (31)
  • Ako imaš para, možeš imat i 300 kila, voljet će te nemaš brige...

    30. 12. 2019,   19:21
  • Ako nebudes imao previsoke kriterije(da je plavusa, da dolazi iz bogate familije, da je iz grada, a ne sela, pa da je djevica itd) naci ces.

    30. 12. 2019,   19:50
  • Nijednoj zeni nisu vazni novci, status, izgled sve dok.... Bit ces im super, smijat ce se svakoj tvojoj fori, izlaziti s tobom , razgovarati, uzivati u tvom drustvu...sve dok ne dode vrijeme da bira. Onda ce izabrati onoga sa novcem, statusom i (pogotovo) izgledom. Mozemo se mi, drage moje zene (i neki muski), prepucavati i lagati do prekosutra, ali to je jedina prava istina. Sve dok mogu birati izabrat ce zgodnijeg i bogatijeg, a uvijek i zauvijek ce tvrditi da je izabrala srodnu dusu. Istinu ne bi priznale ni pod kineskom torturom. Naravno, postoje precizno pojasnjeni psiholoski razlozi zasto tome tako i sezu daleko u povijest covjecanstva, ali to je ipak mrvu preširoka tematika.

    30. 12. 2019,   20:09