Obavijesti

Show

Komentari 31

Alen: 'Htio bih naći curu koja bi me voljela i da sam debeo'

Alen: 'Htio bih naći curu koja bi me voljela i da sam debeo'
1

To je postao dio mog života kojeg se nadam da ću što duže imati. Bilo je ljubavnih ponuda, ali ja mislim da nijedna nije zapravo iskrena nego je više impulzivna. Međutim, to je samo moje mišljenje, kaže Alen

VIDEO

Tajni finalist ovogodišnje sezone 'Života na vagi', Alen Španiček (25), svojim trudom i stavom pokazao je da se uz disciplinu i trud sve može. Za RTL TV otkriva je li mu krenulo na ljubavnom planu te kakvi su mu planovi u Novoj godini. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28

Alen će nadolazeću 2020. proslaviti s prijateljima u klubu, a svakako si je predodredio i ciljeve koje u toj godini želi ostvariti.

- Ciljevi za 2020. su mi položiti vozački ispit i kupiti automobil, te urediti stan. Također, volio bi pronaći djevojku koja bi me voljela i da sam i dalje debeo - rekao je Alen.

- To je postao dio mog života kojeg se nadam da ću što duže imati. Bilo je ljubavnih ponuda, ali ja mislim da nijedna nije zapravo iskrena nego je više impulzivna. Međutim, to je samo moje mišljenje - dodao je.

Alen iz 'Života na vagi': Želim naći srodnu dušu i zaljubiti se
Alen iz 'Života na vagi': Želim naći srodnu dušu i zaljubiti se

Alena život nije mazio. Za Večernji list priznao je kako je uvrede zbog viška kilograma dobivao od školskih kolega, ali i od svojeg oca koji se borio s alkoholizmom. Naime, on se nije mogao pomiriti s tim da mu je sin pretio te ga je pod utjecajem alkohola vrijeđao zbog izgleda. 

- Moja baka uvijek je bila uz mene, i tijekom školskih dana i poslije njezini savjeti i podrška urezani su mi u pamćenje i uvijek ću se njima voditi - tvrdi mladić koji se u 'Život na vagi' prijavio jer je bio depresivan i nezadovoljan samim sobom.

- Kad god bih bio pod stresom, osjetio bih kakvu tugu ili pao u depresiju, utješila bi me hrana, i to poprilične količine - priznao je i usput dodao kako zbog tjelesne težine nikada nije imao djevojku, što mu je svakako jedan od motiva zbog kojih je želio promijeniti svoj izgled.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

13:40

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin