Obavijesti

Show

Komentari 18

Alen ljubio Stefany, Jelena Urukalo kaže da voli Ivana

Alen ljubio Stefany, Jelena Urukalo kaže da voli Ivana
6

Na proslavi Jurjeva, Svizac se napio i ljubio Stefany dok je s Jelenom, koja je priznala da voli stanovitog Ivana, želio u svinjcu raditi "one stvari"

VIDEO

Romska glazba i rakija nisu najbolje sjeli Sviscu koji je prepun strasti i požude nasrnuo na Stefany i Jelenu. "Poludjeli" Alen Stefany je prvo napastovao za stolom kad je sjeo na nju i simulirao seksualni odnos. Tada se bacio i na Jelenu. Trojac je sjedio za stolom, a Svizac je grlio i ljubio Stefany dok je s Jelenom poželio "one stvari", na njen prijedlog, raditi čak i u svinjcu. Stefany je Svizac zafrkavao riječima: "Joj, šta će mi sad dečko reći, ljubila si se sa Sviscem".
Stefany nije komentirala tu izjavu jer se cijela ekipa itekako dobro zabavljala. Kako Alen nije popuštao, u priču se umiješao Rafo koji je Svizca maknuo od cura. Nakon natezanja s Alenom, Jelena se povjerila Stefany kako voli svog bivšeg dečka Ivana.
- Stoka bi mi dolazio samo petkom navečer kad sam bila bolesna, a Ivan me njegovao sve ostale večeri - rekla je Jelena otkrivajući tako da je u vrijeme dok je hodala sa Stokom zapravo bila zaljubljena i u Ivana. Kako je veza s tajanstvenim Ivanom u to vrijeme bila u krizi, a Stoka je izašao iz komune, ona se odlučila za repera. Na Stefanyino pitanje da li voli Ivana, Jelena je odgovorila potvrdno. Jelena je prije ulaska u show kako je sama rekla s Ivanom boravila u jednom hotelu.

NENO LJUT NA JURU, ALEKS ŽELI VAN
Otkad je Jura otišao u izlaciju Neno ne prestaje pričati o njemu, njegovom ponašanju i odnosu s njim. Aleksandra, koju su gledatelji do sada dva puta izabrali za dualisticu, rekla je kako će ovog petka, ako je opet izaberu za dvoboj, napustiti farmu. Razlog tomu su informacije koje je dobila iz vanjskog svijeta, a to je da je javnost baš i ne simpatizira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin