Obavijesti

Show

Komentari 99

Alen: Nagradu ću potrošiti na garderobu i postat ću glumac!

Alen: Nagradu ću potrošiti na garderobu i postat ću glumac!
8

Oduvijek sam si htio kupiti lijepo krojeni kaput, a zbog debljine mi stvari u skoro svim trgovinama nisu pasale, rekao je pobjednik treće sezone 'Života na vagi' za Jutarnji list, Alen Abramović

VIDEO

Dio nagrade definitivno će otići na novu garderobu jer mi je stara prevelika za nekoliko brojeva, a ostatak će biti vjetar u leđa novom poslovnom planu, rekao je Alen Abramović (46), dobitnik nagrade od 150 tisuća kuna i pobjednik treće sezone 'Života na vagi'. Alen nije ponosan na sebe, kako je rekao za Jutarnji list, već je zahvalan što je uopće uspio izgubiti nevjerojatnih 86,4 kilograma.

- Uspio sam se preobraziti. Prijatelji su mi rekli da sam zadržao pokrete debelog čovjeka, da se gegam i da zaobilazim namještaj u širokom luku kako ne bih nešto trknuo kao što mi se to inače znalo događati - ispričao je Alen za Jutarnji list. Dolazi iz Zagreba, a u show je došao sa 181,3 kilogramom i bio najteži od svih kandidata. Na prvom vaganju izgubio je vrtoglavih 11,7 kilograma.

- To mi je bila najveća motivacija da nastavim dalje trenirati i vježbati i truditi se. Tek sam na kraju shvatio da imam šansu osvojiti nagradu. Pomisao na novac koji bih dobio mi je otvorilo apetite i htio sam još - izjavio je. Po zanimanju je trgovački putnik, ali priznao je da želi ostvariti dječački san.

- Oduvijek sam htio biti glumac ili pjevač, a ako sam ovo uspio postići, mislim da mi ništa više nije nemoguće - objasnio je Alen. Iako je oklijevao s prijavom u show, najveća motivacija mu je bila ta što je napokon želio otići u trgovinu i kupiti si odjeću koja se njemu sviđa.

Rekord u svim sezonama: Alen u tjedan dana izgubio 11,7 kg
Rekord u svim sezonama: Alen u tjedan dana izgubio 11,7 kg

- Prije nisam nikada mogao nositi odijela, a oduvijek mi je bila želja kupiti si lijepo krojeni kaput. Kada sam se vidio u odijelu, to je bilo ostvarenje snova - priznao je Alen. U studiju je uz Alena bila sestra Suzana (51) koja je od napetosti jedva sjedila na svom mjestu da je čak u glavi računala postotke.

- Prezgodan je, nije što je moj, ali pogledajte ga samo kako mu stoji to odijelo. Fenomenalno izgleda. Skinuo je doslovno 'jednog čovjeka' - rekla je Suzana koja je jedva zadržavala suze u očima. Osim odjeće, patio je i Alenov društveni život.

Alen je izgubio više od 70 kila: Ni rodbina ga nije prepoznala
Alen je izgubio više od 70 kila: Ni rodbina ga nije prepoznala

- Izbjegavao sam izlaske i druženja zbog debljine. Povlačio sam se u sebe, sada sam se promijenio za 360 stupnjeva - rekao je Alen kojemu je godilo četiri i pol mjeseca izolacije u kući. Nije i znao da posjeduje toliku disciplinu, a od svih ukućana on se najviše pridržavao plana prehrane. 

- Kada sam vidjela njegove noge, jer mu je tijelo dramatično zadržavalo vodu, mislila sam da će ispasti za dva do tri tjedna. Nisam mislila da će izdržati te napore - rekla je skeptična trenerica Sanja, a kada ga je vidjela u finalu nije mogla prestati pljeskati.

- Razumijem ju, pogled na moju figuru na početku showa nije bio baš obećavajući - našalio se Alen. Priznao je da, kada je vidio svoje stare fotografije, imao veliku knedlu u grlu i s grčem je gledao čovjeka kakav je bio prije svega pet mjeseci.

- Žao mi je tog čovjeka, želio sam ga zagrliti i reći mu da će sve biti dobro - objasnio je Alen i sam sebi obećao da više nema povratka na staro. 

- Htio bih započeti svoj lifestyle YouTube kanal koji bi se bavio zdravom prehranom, humorom, modom i vježbanjem. Svime pomalo - zaključio je pobjednik.

Nitko nije primijetio: Meghan Markle ovaj trik koristi već godinama, a možda inspirira i Vas!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život