Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Alen Vitasović poziva talente da se prijave na ‘VideoStar’

None Foto: Davor Puklavec/PIXSELL 2

Kad sam bio mlad, nije bilo prilika da mladi pokažu svoje talente. Nisam imao tu sreću i morao sam se sam probijati, rekao je i dodao da samo treba biti svoj i originalan

Ako si kvalitetan, vrijedan i dobro radiš, natjecanje poput JoomBoos ‘VideoStara’ pomoći će ti da uspiješ, poručio je Alen Vitasović (49).
 Popularni glazbenik otkrio nam je kako mu je žao što “u njegovo vrijeme” nisu postojali talent showovi poput “VideoStara”.


POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad sam bio mlad, nije bilo prilika da mladi pokažu svoje talente. Nisam imao tu sreću i morao sam se sam probijati - rekao je Vitasović. Dodao je kako je danas puno jednostavnije uspjeti jer emisije poput “VideoStara” omogućuju mladima da “izlete van” i, ako su stvarno talentirani, postanu popularni i slavni.


- Samo treba biti svoj i originalan. Drago mi je da postoji prilika poput JoomBoos ‘VideoStara’ - zaključio je Vitasović te svakoj mladoj osobi poručio: “Sad sve ovisi isključivo o tebi!”. 
Ako smatraš da si talentiran, nemoj više čekati! Snimi video u trajanju do tri minute i uploadaj ga na YouTube, ispuni kontakt obrazac do 22. listopada i lansiraj se među YouTube zvijezde!

Više informacija potraži na: videostar.joomboos.hr.

Tema: JoomBoos

Komentari (6)
  • 1. nagrada je 100 litri kiseliša...da se ubiješ upm...

    10. 10. 2017,   12:58
  • E ovo im je prva prava reklama kakvu zasluzuju dambassi...

    10. 10. 2017,   10:23
  • Ma malo mi je tri minute nemrem se tak brzo izrazit aj bok

    10. 10. 2017,   16:28