Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Alena iz Života na vagi zezaju kolege: 'Prava bauštelska boja'

None Foto: Instagram 7

Alen je trenutačno na odmoru na Korčuli. Nedavno je najavio da će objaviti fotografiju bez majice, a ovu mu je komentirao Luka Smoljo iz showa te ga je zafrkavao zbog 'bauštelske' boje

Pobjednik showa 'Život na vagi' Alen Abramović (46) smršavio je 86 kilograma, a sad objavio prve fotografije s plaže. 

- Prošlo ljeto kupao sam se u vlastitom znoju, red je na pravi kupanac u našem predivnom Jadranu. Nakon mnogo teških ljeta, ovo je milina napokon, sve je lakše - napisao je Alen uz fotografiju na kojoj se kupa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Alen je trenutačno na odmoru na Korčuli, a mnogi mu pišu nek se lijepo provede i da im je inspiracija. Pobjednik 'Života na vagi' nedavno je najavio da će objaviti fotografiju bez majice, a ovu mu je komentirao kolega iz showa Luka Smoljo (28). 

- To je prava bauštelska boja. Uživa Aco, okupaj se i za mene - zafrkavao ga je Luka.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Za 24sata progovorio je o tome kako je tekao njegov proces transformacije. 

- Trenirao sam dva puta dnevno, često produžavao treninge, hodao sat i pol iza ručka dok je većina odmarala. Prvih mjesec dana lijegao sam u suzama i budio se takav. S vremenom mi je postalo lakše, a fokus nisam izgubio niti u jednom trenutku - opisao nam je Alen svoju borbu. Iako se činilo da kilograme gubi s lakoćom, ipak nije bilo tako, ali, kako sam kaže, misli da ne bi uspio bez showa. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

- Onaj zbunjeni i preplašeni čovjek u stolici i ljubičastoj majici broja XXXXL, čijim  bolesnim nogama je svjedočila nacija, više ne postoji. Prije godinu dana sam posadio sjeme i nekoliko mjeseci kasnije ponovno sam rođen - zaključuje Alen. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Komentari (25)
  • Jesmo li mi s baustele manje vrijedni mozda ??!

    1. 7. 2019,   18:23
  • Tako velikoj većini bude "linolada" na tijelu kad tek dođu na more... Bravo Alen, samo naprid tako... 💪⛱️🏊‍♀️

    1. 7. 2019,   17:58
  • Svaka čast ali brate mili, vec iskače i iz paštete, svako malo nešto o njemu, oke lijepo sve da je skinuo kile al aj nastavi s životom dalje kao i prije showa.

    1. 7. 2019,   18:44
Message