Obavijesti

Show

Komentari 0

Alesso i Fedde Le Grand su glavne zvijezde Umaginationa!

Alesso i Fedde Le Grand su glavne zvijezde Umaginationa!
6

Spektakularno otvorenje ljetne party sezone! Regionalni glazbeni festival Umagination predstavlja impresivan line up kojim će proslaviti peto jubilarno izdanje!

VIDEO

ATP Dance Arena po prvi će puta otvoriti svoja vrata dva puta, a od danas su u prodaji General Admission ulaznice!

Peto jubilarno izdanje regionalnog glazbenog festivala u Umagu najavljuje spektakularno otvorenje vruće ljetne party sezone! Umagination 2014. koji se ove godine održava od 30. – 31. svibnja 2014. na prostoru ATP Dance Arene u Umagu, predstavlja impresivan line up, a sve ljubitelje vrhunske elektronske glazbe ove godine očekuje dvostruka doza zabave pod otvorenim umaškim nebom. Svjetske DJ zvijezde Alesso i Fedde Le Grand headlineri su rođendanskog izdanja istarskog festivala, a na pozornici ATP Dance Arene pridružit će im se i Thomas Gold, Danny Avila, Tujamo te grupa Vanillaz. 

Fedde Le Grand nizozemski je DJ koji se 2006. godine proslavio hitom Put your hands up 4 Detroit koji ga je uvrstio među prvih pet izvođača na nizozemskoj Top 40 ljestvici. 2013. godine proglašen je 29. najboljim DJ-em svijeta prema prestižnoj Top DJ Mag ljestvici. Fedde je za Umagination čuo od svojih kolega koji su nastupali prošlih godina, a kako je riječ o maloj obljetnici festivala, sam je izrazio želju da bude dijelom ovogodišnje priče što će zasigurno obradovati brojne hrvatske obožavatelje nizozemske DJ zvijezde. DJ Alesso švedski je DJ, a posebno se specijalizirao u stvaranju glazbe poznate i kao progressive house. Svijetu je postao poznat 2011. godine kada su njegove remikseve i produkciju prepoznali i vrhunski DJ-i kao što su Avicii, Tiesto, Swedish House Mafia, Kaskade i mnogi drugi. Njegov remix Pressure bio je jedan od najslušanijih u 2011. Ove se godine u Miamiu, na Ultra Music Festivalu okrunio titulom DJ-a s najboljim setom, a kako zvuči Alesso uskoro ćemo provjeriti u Umagu.

Od svog prvog izdanja 2010. godine više od 50.000 posjetitelja zaplesalo je u ATP Dance Areni, a ovaj jedinstveni festival privukao je ljude iz više od 24 zemalja svijeta. Svoj su dolazak na ovogodišnje jubilarno izdanje već potvrdili brojni gosti iz Italije, Nizozemske, Slovenije, Austrije i Njemačke. Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, ususret najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske Ultra Europe Festivalu, koji se i ove godine održava u Splitu od 11. – 13. srpnja 2014. Vrijednost festivala prepoznala je i Turistička zajednica Istarske županije, a podrška cijele istarske regije, kao i odlična suradnja sa Gradom Umagom nastavlja se i ove godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve informacije i obavijesti o petom izdanju Umaginationa mogu se pronaći na službenoj stranici festivala www.umagination.info  te na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/umagination, a General Admission ulaznice po cijeni od 180 kn za oba festivalska dana od danas možete osigurati na stranici www.ticketshop.hr, na svim prodajnim mjestima Tisak Media centara, Dallas shopu te Dancing Bear prodajnim mjestima. VIP ulaznice možete već danas osigurati po cijeni od 275 kn za jedan dan te za 450 kn za oba festivalska dana. Ulaznice u Umagu možete kupiti u turističkoj agenciji Plavo more, u Poreču u Istra Line-u, Puli u Activa Travelu te u Rovinju u agenciji Birikina. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'