Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Alex izgledom privukla pažnju na predstavljanju nove nagrade

None Foto: Jurica Galoić/PIXSELL 11

Predstavljanju nagrade prisustvovali su mnogi glazbenici i pjevači, ali i drugi celebrityji poput Damira Kedže (32), Zdenke Kovačiček (75), a uzvanike je zabavljao Saša Lozar i Trio

Dosad smo dijelili priznanja, a ove godine smo odlučili napraviti nešto više, rekao je Želimir Babogredac, direktor diskografske kuće Croatia Records. RTL televizija i Hrvatska diskografska udruga u četvrtak navečer predstavili su novu nagradu 'Top.hr Music Awards' u Hrvatskom glazbenom zavodu u Zagrebu.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Ovo glazbeno priznanje na domaćoj će sceni nagraditi glazbenike u devet kategorija, i to prema preciznim podacima dobivenim prema radijskom emitiranju HR Top 40, koji uključuju više od 140 radijskih postaja diljem zemlje te prodaji albuma i streamingu na digitalnim servisima. Nagradu su, kažu, pripremali jako dugo.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

- Radi se o dugogodišnjoj suradnji - rekla je voditeljica Ana Radišić. Emitiranje dodjele nagrade prijeći će na prvi kanal RTL televizije.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Predstavljanju nagrade prisustvovali su mnogi glazbenici i pjevači, ali i drugi celebrityji poput Damira Kedže (32), Zdenke Kovačiček (75), Lidije Bačić (34), Željka Bebeka (73) i njegovog sina Zvonimira, Alex Ognjene, Marka Kutlića (24), Kim Verson (26), Dalibora Petka (41) i mnogih drugih. Atmosferu u Hrvatskom glazbenom zavodu zagrijali su Saša Lozar i Trio. Pjevali su božićne pjesme, kao i stari hit '365'. 

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Top.HR Music Awards će se dodijeliti 6. veljače 2020. u zagrebačkom hotelu Esplanade.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

 

Tema: Muzika

Komentari (1)
  • Ha? celebrity? "nova nagrada" za pit i jest badave? u krivom sam poslu definitivno..

    13. 12. 2019,   00:08