Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Alka probala nešto drugačije: Eksperimentirala je sa ženom

None Foto: Screenshot 5

Pjevačica je u srpskom showu 'Parovi' komentirala da to ne može nazvati seksom jer su samo eksperimentirale. Tvrdi da nisu lezbijke i da su pokušale nešto drukčije

Sudionici 'Parova' pričali su o svojim seksualnim iskustvima, piše srpski Alo. Nakon pitanja Marka Miljakovića je li neka od natjecateljica imala lezbijsko iskustvo, Alka Vuica (50) je priznala kako je eksperimentirala sa ženom.

- To ne mogu nazvati seksom. Više smo eksperimentirale. Mi nismo lezbijke. Samo smo pokušale nešto drugačije - komentirala je pjevačica što je nasmijalo natjecatelje.

Osim nje, eksperimentiranje s istim spolom priznala je i Sonja Kocić dok je Milan Magić pričao o seksu s 14 godina mlađom djevojkom s kojom je nekad hodao.

Pjevačica je nedavno izazvala nesuglasice među sudionicima showa nakon što je zaključila da je iz kupaonice nestala njezina skupocjena krema. 

Zaprijetila im je da joj je vrate i u mikrofon se počela obraćati režiji. Primirila se nakon što su joj iz produkcije rekli da će se na snimci vidjeti tko joj je uzeo kremu.

- Zašto ne dovedu nekoga zabavnog kao što sam ja? Ovdje moram sama sebe zabavljati. Ovi mladi su dosadni. Tako mladi, a tako dosadni - izjavila je tada Alka.

Komentari (74)
  • alka i mia su bile dobre prijateljice, s kim si takav si, ne radujem se miinim nevoljama ali zena u 50 - oj zbog svoje kceri maje lene i alka zbog arijana bi morale pripaziti na imidz, nije shik biti dronfulja !!!!!!

    29. 2. 2012,   11:35
  • stara ofucana štraca...

    29. 2. 2012,   10:34
  • Nekada sam voljela slušati njene pjesme,ali kada se počela pojavljivati kao komentatorica na novoj TV koja joj je služila za privatno razračunavanje s drugim osobama,zgadila mi se,a sada još više.Stvarno je nisko pala

    29. 2. 2012,   10:32