Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Allo, Allo' vraća se na ekrane: 'Još uvijek izgledamo dobro...'

None Foto: IMDB 8

Legendarna serija koja se i danas vrti na malim ekranima, možda će dobiti svoj nastavak

Postoji mogućnost da se 'Allo, allo' vrati, ali ne znam još u kojem obliku, rekla je Vicki Michelle (68). Glumici je, naime, 'netko predložio film', a ona je zaintrigirala izjavom da još uvijek čuva scenarij koji je 'polako skupljan i zasnovan na puno epizoda serije'.

- Bilo bi zanimljivo napraviti nove nastavke, film, bilo što... Ima nas prilično živih i svi smo došli u određenu dob, ali još izgledamo dobro - rekla je glumica i dodala da su joj među ostalim predložili i mjuzikl.

Vicki je u kultnoj seriji igrala konobaricu Yvette Carte-Blanche. Sljedeći mjesec naći će se s ostatkom ekipe radi otkrivanja plave ploče u Lynford Hallu u Norfolku, gdje su snimljene neke scene.

- Kladim se da će mi kolege, kad im kažem što su mi predložili, reći da su se i njima obraćali s istom idejom - uvjerena je Vicki.

BARRY CHUCKLE FUNERAL | Autor: Danny Lawson/Press Association/PIXSELL Foto: Danny Lawson/Press Association/PIXSELL

Glumica žali što je u raznim programima sve manje mjesta za komediju i kaže da se ljudi uopćeno trebaju više smijati. Ističe da, kad se vrate s posla, svi gledaju vijesti, kuharske emisije, emisije o životinjama, ali ne i komedije ili humoristične serije. Njih, kaže, kao da i nema.

- Tako se danas živi, ali ipak mislim da bi bilo sjajno vratiti tu smiješnu komediju - kaže. 'Alo, alo' je kultna serija čija je radnja smještena u okupiranu Francusku tijekom Drugog svjetskog rata. Pratila je život vlasnika kafića Renea Artoisa (Gorden Kaye) i njegove dugovječne supruge Edith (Carmen Silvera), koji se pokušavaju držati na pravoj strani u ratu između njemačkih nacista i Francuskog pokreta otpora.

Komentari (15)
  • Ludilo od serije. Zakaj kvarit?

    15. 8. 2019,   15:25
  • Samo ih je nekoliko na životu a danas to desi u onom obliku serije i humora bi ih zakonom zabranili,nema koga nisu ismijali Legendarna serija koja će ostati vječno.

    15. 8. 2019,   16:00
  • Bojim se pomisliti kako će u današnjem "Political Correct" svijetu izgledati taj scenarij. U originalnoj seriji ismijavali su se i Nijemci i Talijani okupatori i Francuzi i Britanci i pokret otpora i komunisti...

    15. 8. 2019,   16:07