Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Američka teen zvijezda naših korijena: Odobrio Bieberov tim!

None Foto: Privatna arhiva 5

Američka tinejdžerka hrvatskih korijena nova je nadolazeća teen zvijezda, a njezini roditelji, porijeklom iz Šibenika, od samog početka željeli su joj osigurati najbolje moguće uvjete za uspjeh

Marissa Govic (14), nova nadolazeća glazbena zvijezda, u SAD-u već polako osvaja srca i playliste tinejdžera, a njezin tim pokušava mladu pjevačicu približiti i ovom podneblju. Kao što i samo prezime dobrim dijelom odaje, Marissini roditelji Ann Marie i Mario porijeklom su iz Šibenika, a Hrvatsku vole, ovdje imaju puno prijatelja i rodbine te rado svraćaju. S obzirom na tri glazbena spota koja je Marissa sa svojom ekipom snimila na našoj obali, čini se kako je čitavoj obitelji omiljeno godišnje doba za posjetu ljeto. Logičan odabir kad imate na umu kako mlada zvijezda želi stvarati visokokvalitetnu pop glazbu te da joj se u kadar glazbenih videa svakako bolje uklapaju sunce, more i jahta nego li primjerice dalmatinske zimske blagodati. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

Ipak, Hrvatsku redovno posjećuje otkako je bila dijete, a gotovo otada se i bavi pjevanjem, s obzirom na to da je s glazbenom podukom započela još kao 5-godišnjakinja. Karijera joj je značajniji uspjeh doživjela prije dvije godine kada je izbacila prvi singl 'Ready', a u 'Project Marissa' trebalo je uložiti, kao i svaki drugi projekt. 

- Od samog početka smo čvrsto odlučili kako će Marissa raditi samo s najboljim mogućim producentima i studijima jer je naš cilj vrhunski pop proizvod. Srećom imali smo mogućnost raditi u Miamiju i Los Angelesu s nekima od najboljih ljudi u biznisu, producentuima Justina Biebera i Britney Spears - kažu nam iz Marissinog tima. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

Svojevrsni uzori među mladim glazbenim zvijezdama su joj pjevačice Demi Lovato i Ariana Grande. Marissa voli njihove vokale, ali i poruke koje prenose kroz svoju glazbu te bi jednog dana i sama željela imati takvu karijeru. Doduše, to će ipak morati malo pričekati s obzirom da tinejdžerka još uvijek ne nastupa, a iza nje su tek dva studijska kraća, EP izdanja. 

- Trenutno nam je cilj napraviti i snimiti što više pjesama i kvalitetnih materijala, a nakon toga će krenuti i koncerti - priznaje Marissina majka koja također brine o kćerinoj, čini se, pomno isplaniranoj karijeri i budućnosti.  

Nisu bez razloga ni video uratci za glazbene brojeve snimani upravo u Hrvatskoj. Svaki od njih donio je nove 'domaće klikove' i još veći broj Hrvata upoznao s Marissinim radom. Tijekom ljeta 2017. tinejdžerka je u Dalmaciji snimila spotove za 'Skin & Bones' i 'Don't Want You', a ovog ljeta vratila se u Dalmaciju napraviti video za 'Out My Mind', ali i još jedan singl koji će tek izaći. 

- Uživala sam u Hrvatskoj, kao što i uvijek uživam prilikom snimanja videa za svoje pjesme. Potrebno je mnogo rada, ali i zabave da bi konačan video bio onakav kakav želim - govori mlada pjevačica. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

Sve spotove snimala je jedna splitska produkcijska kuća, čijim radom su u Marissinom timu iznimno zadovoljni, a teen zvijezdi zasigurno ne odmaže ni ranije iskustvo s televizije. Naime, 14-godišnjakinja se u SAD-u pojavljivala u TV filmovima i emisijama, reklamama, a odnijela je i nekoliko pobjeda na teen izborima za Misss. 

- Ove godine zadržala je krunu na izboru Miss Teen Infinity, a lani je osvojila prvo mjesto na međunarodnom natjecanju Miss Teen Planetary Peagant - nabraja Ann Marie uspjehe svoje kćeri. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

Ipak, glazba je Marissi u prvom planu, a bit će tako i u budućnosti. Pred američkom teen zvijezdom hrvatskih korijena još je svakako puno rada, truda i snimanja, ali čini se da su joj zasad sva vrata prema uspjehu širom otvorena.

 

 

Komentari (2)
  • Izgleda mi na prvi mah na princezu Ozanu XD

    1. 12. 2018,   21:01
  • Pa baravno da se mama brine o karijeri ... juce i danas citamo sta je sve na domacoj estradi a kako he na vecoj astradu ili bolje reci najvecoj ... moraju biti uz svoje dijete.

    1. 12. 2018,   17:11