Obavijesti

Show

Komentari 25

Američki top model preminuo u 35. godini: Imala je rak dojke

Američki top model preminuo u 35. godini: Imala je rak dojke
6

Jedina sreća bila je što smo joj pokazali koliko je voljena prije nego je preminula. Toliko dobrog je izazivala u ljudima, rekla je njezina obitelj. Joel je nekoliko dana bila bez svijesti prije nego je preminula

VIDEO

Jael Strauss, koja se proslavila u osmoj sezoni 'Američkog top modela', preminula je u utorak u 35. godini. Prije samo dva mjeseca liječnici su joj dijagnosticirali četvrti stadij raka dojke, piše TMZ.

Odmah nakon dijagnoze, Jael je započela kemoterapiju. Išla je na terapije do kraja listopada, a sredinom studenog je hospitalizirana. Nekoliko dana bila je bez svijesti prije nego je preminula, a njezina obitelj zabranila je posjete. 

- Jedina sreća bila je što smo joj pokazali koliko je voljena prije nego je preminula. Toliko dobrog je izazivala u ljudima - rekla je njezina obitelj. 

Prvog dana hospitalizacije, Jael se oglasila putem društvenih mreža. 

- Toliko puno stvari neću znati o životu. Ili smrti. Toliko puno stvari - napisala je. Jednom prilikom, nakon dijagnoze, rekla je da ne želi umrijeti. Željela je da joj se dogodi čudo. 

- Moj rak ne može rasti toliko brzo kao moja ljubav. Hvala vam na podršci - zahvalila se pratiteljima koje je redovito obavještavala o tijeku bolesti.

Zbog velike boli kroz koju je prolazila, nije mogla raditi i izgubila je svoje zdravstveno osiguranje, ali je dobrotvornim putem prikupila novac za liječenje. 

U 'Američkom top modelu' natjecala se 2007., a osvojila je šesto mjesto. Nakon showa, bila je ovisna o drogi, ali je posljednjih pet godina navodno bila 'čista'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin