Obavijesti

Show

Komentari 35

Amulić: Ne znam ništa o golim fotkama koje kruže internetom

Amulić: Ne znam ništa o golim fotkama koje kruže internetom
5

Iako se još ne zna zašto se sporna fotografija pojavila u javnosti i što se njome željelo poručiti, mnogi znaju kako je Ivo Amulić poznat po neuobičajenim životnim situacijama

VIDEO

Posljednjih nekoliko dana internetom kruže navodne gole fotografije Ive Amulića (59), pjevača Klape Rišpet. Na pitanje je li čuo za njegov goli selfie koji kruži internetom, pjevač je odgovorio da nije. 

- Ne bih znao ništa reći. Bok vam – kratko nam je odgovorio Amulić. Zna li išta o spornoj fotografiji, pitali smo i njegova kolegu Peru Kozomaru

PIXSELL

- Ne znam ništa o tome. Koliko ja znam, nisu mu ukrali mobitel – kratak je bio autor pjesama Klape Rišpet, u kojoj je Ivo glavni pjevač. I dok su obojica ostala šokirana na naše pitanje, pjevačev goli selfie širi se 'brzinom munje' po društvenim mrežama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako se još ne zna zašto se sporna fotografija pojavila u javnosti i što se njome željelo poručiti, mnogi znaju kako je Ivo poznat po neuobičajenim životnim situacijama. Prije deset godina pjevač se našao u središtu skandala kad ga je bivša voditeljica 'Golih vijesti' Sabina Čedić (32) u intervjuu odlučila isprovocirati. Voditeljica je pjevaču počela postavljati “škakljiva” pitanja koja su se ticala seksa. No Ivi tema nije bila tabu pa je Sabini rado otkrio detalje privatnog života. 

- Naravno da volim seks, obožavam ga. Kod mene uopće nema tabua - govorio je tad Amulić, a iz intervjua je javnost doznala da Ivo nikad nije imao spolnu bolest. Sabinu je tad zanimalo i pjevačevo prvo seksualno iskustvo.

Pixsell

- Bilo je jako dosadno, barem za tu osobu koja je bila sa mnom. Vjerojatno joj je bilo užasno dosadno - objasnio je tad. No tu nije bio kraj, Sabinina su pitanja postajala sve intimnija i zanimljivija. “Smatraš li se privlačnim muškarcem?”, upitala je.

- Ne znam, to tebi ostavljam - rekao je Ivo i tim odgovorom na tren zbunio Sabinu. Pitanja su se nizala i nizala. Na pitanje: ‘S koliko si žena spavao?’, Ivo je odgovorio: ‘Mnogo’, ali točan broj nije otkrio. Pjevač je dodao da je puno puta imao seks za jednu noć. Sabina ga je provocirala i pitanjima o grupnom seksu.

No Ivo ju je elegantno otkačio, da o tome ne bi govorio. Posljednjih nekoliko mjeseci internetom su navodno kružili i goli selfieji Severine Kojić (46) i Jelene Karleuše (40).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica