Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Amy boluje od neizlječive bolesti, emfizema pluća

None Foto: BigPictures

Amy Winehouse (24), tvrde doktori, oboljela je od emfizema pluća zbog pretjeranog pušenja cracka i cigareta. Bolest je otkrivena u ranoj fazi

Nakon što se isprva vjerovalo da pjevačica Amy Winehouse ima tuberkulozu, doktori su na temelju pretraga potvrdili da je ipak riječ o emfizemu pluća. Riječ je o kroničnoj plućnoj bolesti koja dovodi do gubitka daha. Dodali su da bi, ako nastavi pušiti crack i cigarete, mogla uskoro umrijeti jer trenutačno koristi samo 70 posto kapaciteta svojih pluća.
- Rečeno nam je da bi u najboljem slučaju, nasatavi li ovako, mogla ostati invalid jer neće moći normalno disati - rekao je otac Mitch Winehouse. Pritom je pozvao dilere da joj odbiju prodati crack ako zatraži jer je i to jedan od načina da se pomogne njegovoj kćeri u oporavku od ove bolesti, koja je, srećom, otkrivena u ranoj fazi. Izgleda da se i Amy ovaj put prilično zabrinula za svoje zdravlje jer je, prema riječima roditelja, odlučna da se stvarno izliječi od ovisnosti koje joj opasno uništavaju život.

Komentari (9)
  • bolje daj je lovu potrošenu na drogu dala u dobrotvorne svrhe

    22. 6. 2008,   20:08
  • Ma umri ženo... uništila si se jer si glupa.. bolje tebi da tako završi

    22. 6. 2008,   20:46
  • zaboli me... sama je kriva!

    22. 6. 2008,   19:12