Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Amy je preminula pijući votku i smijući se svojim spotovima

None Foto: PIXSELL 3

Druga istraga smrti pjevačice potvrdila je da je umrla zbog slučajnog predoziranja alkoholom. Njen tjelohranitelj kaže da je pila cijeli dan i gledala svoje spotove

Primarni toksikološki nalazi pokazali su da pjevačica u krvi nije imala droga, ali pronađeni su tragovi alkohola. Nakon što je utvrđeno da Suzanne Greenaway, sudska vještakinja koja je vodila prvu istragu, nije dovoljno kvalificirana, pokrenuta je druga istraga Amyne smrti. 

Nakon prve istrage utvrđeno je da je 27-godišnja Amy Winehouse preminula od slučajnog trovanja alkoholom. Druga je istraga to potvrdila. Prije nego što ju je tjelohranitelj pronašao mrtvu i pozvao hitnu pomoć, Amy se žestoko opijala. Popila je dvije boce votke dok je, prvo s tjelohraniteljem, a zatim i sama, gledala svoje video spotove na YouTubeu. 

- Počela je piti već tijekom dana, a u 4 sata ujutro još sam je čuo kako se smijala gledajući svoje spotove - rekao je Andrew Morris koji je Amy pronašao mrtvu sljedeći dan u 15 sati. Ušao joj je u sobu i prije toga, oko 10 sati, no mislio je da spava jer je bila sklupčana na krevetu. 

Stručnjaci nagađaju da je Amy prestala disati zbog velike količine alkohola koju je popila. Dan prije nego je umrla, pričala je sa svojom liječnicom i govorila joj kako želi prestati piti i živjeti normalno.

Komentari (55)
  • pjesme su joj super..

    8. 1. 2013,   23:14
  • prerano, mnogo prerano, ona je imala još puno toga otpevati

    8. 1. 2013,   21:55
  • imala je predivan glas,dobra pjevačica ....ode mlada s ovog svijeta,šteta .... Amy,počivaj u miru !!!!!!

    8. 1. 2013,   22:07