Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Amy se jedva dovukla do pozornice po nagradu

None Foto: 24sata/ilustracija

Problematična Amy Winehouse za svoj album 'Back in Black' dobila je najcjenjeniju nagradu. Nije bila u stanju zahvaliti se žiriju ni publici

Na dodjeli MTV nagrada u Munchenu Amy je osvojila Artists' Choise za album 'Back to Black'. Amy se jedva dovukla do pozornice i kad se trebala zahvaliti na nagradi, nije rekla ni riječ.
- Otpjevala je sjajno svoj hit 'Back in Black', ali kao da se osjećalo da ne želi biti tu već u svojoj sobi sa Blakeom - rekao je izvor.
Amy Winehouse (24) podnijet će žalbu protiv norveške policije koja ju je optužila za posjedovanje marihuane. Amyin odvjetnik tvrdi da je policija ispitivala Amy bez prevoditelja i odvjetnika te da su je iskoristili jer nije poznavala norveški zakon. Amy je platila kaznu za posjedovanje droge, a to je prema norveškom zakonu isto kao da je priznala krivnju. U sve se upleo i Amyin otac Mich koji krivi Amyina supruga Blakea Fielder- Civila (26) za neuredan život svoje kćeri.
- Blakea treba strpati u zatvor. Amy nije pila i uzmala drogu dok nije njega upoznala. Ona treba dugi oporavak, a to nije moguće ako je Blake pored nje - rekao je Mich.

Komentari (2)
  • žena je fakat ona nakaza i pol! marylin manson i ona bili bi savršen par!

    2. 11. 2007,   16:06
  • Poslati na Goli otok;NEK POVEDE I NIVES;VLATKU;BRITNEY ISTA SU SKVADRA:

    2. 11. 2007,   22:15