Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Amyn otac: Još joj ponekad šaljem SMS poruke da se vrati

None Foto: Pixsell 4

Mitch Winehouse nije bio u stanju raspršiti pepeo pokojne kćeri nakon kremiranja, nije mogao spavati, kao ni ući u kuću u kojoj je umrla 23. srpnja prošle godine

Iako je od smrti Amy Winehouse prošlo gotovo godinu dana, njezin slomljeni otac još joj šalje SMS poruke u kojima joj poručuje da se vrati kući.

- Ponekad bih joj poslao poruku da dođe kući. No ona više nikada neće doći kući, morat ću se nositi s tim ostatak svog života - otkrio je Mitch Winehouse (60) u intervjuu za časopis Grazia.

Priznao je da nije bio u stanju raspršiti njezin pepeo nakon kremiranja.

- Još imam njezin pepeo i pepeo svoje majke Cynthie. U jednom ću trenutku to napraviti i one će biti zajedno - rekao je Mitch.

Priznao je da zbog osjećaja krivnje nije mogao spavati noću nakon njezine smrti i ući u kuću u kojoj je preminula 23. srpnja prošle godine u sjevernom Londonu.

- Nisam bio u njoj već tri mjeseca. To je još uvijek previše. Najgore je bilo isprazniti njezinu ladicu sa slatkišima. Voljela je kuhane slatkiše, u ladici je bila gomila njih. Mogla je dobiti olimpijsku medalju koliko ih je jela. To mi je slomilo srce - otkrio je bivši vozač taksija.

Napisao je knjigu o životu svoje kćeri čiji će prihod od prodaje ići u zakladu koja nosi njezino ime.

Komentari (8)
  • Svatko se s gubitkom djeteta nosi na svoj način, vrijeme ne umanjuje bol, ono je potrebno da s boli naučimo živjeti.

    27. 6. 2012,   15:29
  • Svi sve znali,prijatelji,roditelji,...nitko ništa poduzeo nije!!!!a sad ti zovi možda ti se i javi!!!!i lupajte mi -koliko želite!

    27. 6. 2012,   18:37
  • Ovo dokazuje da usprkos drogama i lošem životu što privatno što medijski da je roditeljska ljubav najjača od svega .................

    27. 6. 2012,   16:13