Obavijesti

Show

Komentari 243

Blakeova mama u strahu: Ubit će se kad čuje da je Amy mrtva

Blakeova mama u strahu: Ubit će se kad čuje da je Amy mrtva
40

Georgette Fielder Civil tvrdi da njen sin, koji je u zatvoru, i dalje voli Amy te kako mu je život bez nje nezamisliv pa će dići ruku na sebe kad sazna da nje više nema

VIDEO

Ne mogu vjerovati. Plakat ću. Blake neće uspjeti bez nje, ubit će se, sigurna sam. Kad čuje da je preminula bit će toliko shrvan i očajan da više neće vidjeti nikakvog smisla da nastavi sa životom i ponovo će se vratiti starim navikama koje su mu uništile život, plačnim je glasom rekla Georgette, majka Blakea Fieldera Civila (29) i dodala da njen sin i dalje voli Amy.

Bivši suprug pokojne Amy trenutačno je u zatvoru gdje odslužuje kaznu za pljačku i posjedovanje imitacije oružja. Sud mu je odredio kaznu u trajanju od 32 mjeseca jer je opljačkao obiteljsku kuću u Leedsu iz koje je ukrao kućanske aparate i nakit u vrijednosti od 33.000 kuna.

Blake će naslijediti njezine milijune?

Tim Worstall iz Forbesa procjenjuje da bogatstvo koje je pokojna pjevačica tijekom života 'zgrnula' iznosi između 50 i 168 milijuna kuna. Iznos bi se mogao povećavati jer će porasti potražnja za njenim albumima, snimat će se album hitova...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podjela imovine ovisit će o oporuci, ako ona uopće postoji. Ukoliko nema oporuke, Amyna imovina mogla bi pripasti upravo Blakeu Fielderu Civilu. Naime, engleski zakon diktira da nakon smrti, pravo na imovinu preminule ima supružnik, čak i ukoliko je riječ o bivšem supružniku. Jedini način da se izbjegne takva raspodjela imovine je potpisivanje sporazuma nakon rastave, a nije poznato jesu li Amy i Blake išta potpisali kad su se rastali. 

'On ju je uništio'

Band The Dap Kings pratio je Amy na koncertima. Saksofonist tog sastava Neal Sugarman kaže kako je Amy zaglibila u paklu droge kad je upoznala Blakea Fieldera Civila. Upoznali su se na rehabilitaciji, no kad su izašli iz klinike nisu se trudili ostati 'čisti'.

Kad je upoznala Blakea sve je krenulo nizbrdo, Neil Sugarman

- Amy je voljela dolaziti u New York, pjevati, snimati, a kad je Blake ušetao u njen život sve je krenulo nizbrdo. Bilo je očito da se konstantno drogira, a on se čak hvalio da joj je upravo on prvi dao da proba crack i heroin - kaže Sugarman te dodaje kako je Amy od trenutka kad je upoznala Blakea samo propadala u svakom smislu. 

Buran brak, burna rastava

Amy i Fielder rastali su se 2009. godine. Papire za rastavu predao je njegov odvjetnik jer je on u tom trenutku bio u zatvoru. Kao razlog za rastavu naveo je Amynu nevjeru. Ona je u siječnju te godine bila na Karibima s Blakeom Woodom i pričala kako je Fielder za nju prošlost, da je bila s njim samo zato što je cijelo vrijeme bila drogirana i nije znala bolje. Rekao je da je se želi riješiti kako bi započeo život iznova, ovaj put bez droge.

Ubrzo nakon rastave su se pomirili, hodali po ulici držeći se za ruku i maštali o velikom vjenčanju, braku i djeci, no od toga na kraju nije bilo ništa. Doduše, ta je epizoda iznjedrila njene bujne silikonske grudi s natpisom 'Vlasništvo Blakea Fieldera' kako bi se znalo tko ih je platio. S novim grudima, Amy se sredinom 2010. počela viđati s Regom Travissom. Nedavno je navodno opet htjela biti s Blakeom, zvala ga je na telefon i molila ga da joj se vrati i da se seksaju.

Smrtonosni koktel

Njenu smrt strani mediji povezuju s drogom i alkoholom. Sky News objavio je kako su iz pouzdanih izvora saznali da je preminula jer se predozirala. Dan prije smrti vidjeli su je kod dilera gdje je kupovala veliku količinu droge. 'Koktel' koji je kupila oko 10:30 u petak sastojao se od kokaina, heroina, ecstasyja i ketamina.

- Kad je došla kod dilera na njoj se vidjelo da je odlučila 'rasturiti se'. U petak se zabavljala vani u Camdenu i nagovarala je društvo da idu k njoj doma i tamo nastave s tulumarenjem - otkrio je izvor za People. 

 Iz njene sam kuće čuo krikove, jaukanje i stenjanje neposredno prije nego su ulicu zakrčila vozila hitne pomoći i policije

- Iz njene sam kuće čuo krikove, jaukanje i stenjanje neposredno prije nego su ulicu zakrčila vozila hitne pomoći i policije - rekao je Amyn susjed. 

Prijateljica pokojne pjevačice kaže da joj je kuća bila 'dobro opskrbljena' drogama koje je voljela uzimati dok je tulumarila, a kako je u petak bila kod dilera dobro se opskrbila i 'partijala' cijelu noć, a slijedeći dan nije stala tako dugo dok nije umrla.  

MTV-jev producent Danny Panthaki rekao je kako je policajac s kojim je njegova prijateljica u vezi pronašao Amy mrtvu. Policajac je navodno rekao kako je uzrok smrti predoziranje. Prijateljica pjevačice tvrdi da je Amy progutala 'sumnjivu pilulu' prije nego je umrla pa se uzrok smrti povezuje s nekvalitetnim ecstasyjem.

Ostavio ju je i slomio joj srce

Tragično preminula pjevačica Amy Winehouse bila je u teškom stanju nakon što ju je ostavio dečko Reg Traviss (34), kažu prijatelji. Da prekida vezu obznanio je navodno nekoliko dana prije nego se Amy prošlog mjeseca prijavila u rehabilitacijsku kliniku. 

Bila je tužna jer ju je Reg ostavio i nekoliko puta odbio njenu prošnju, prijatelji

Pjevačicu je dodatno povrijedilo što je Reg ranije odbio njezinu prošnju. Kao i mnogi prijatelji, i Reg je bio među onima koji su posrnuloj pjevačici pokušavali pomoći da se izvuče iz pakla droge i alkohola. Navodno je shvatio da Amy ne može obuzdati te je odlučio prekinuti vezu s njom. 

Stajao je ispred zgrade kad su je pronašli mrtvu

Tijekom policijskog pregleda Amynog stana u Camdenu, Reg je stajao ispred zgrade. Tamo je bio i Amyn tjelohranitelj Neville te bliska prijateljica Aisleyne Horgan-Wallace (32) koja je od tuge i emocija pala na tlo.

Članovi Amyne obitelji i prijatelji duboko su potreseni njenom smrću. Obitelj je preko glasnogovornika poručila da će se obratiti medijima kad za to budu spremni. U ulici u kojoj je stanovala fanovi ostavljaju poruke i njezine fotografije. 

Majku Janis Amyna smrt nije iznenadila

Amyna majka Janis, u subotu je bila pred zgradom u kojoj su pronašli tijelo njezine kćeri, novinarima rekla kako je 'bilo samo pitanje vremena' kada će umrijeti. 

- Izgledala je jako loše. Ali to što je umrla tako naglo nije me iznenadilo - rekla je Janis Winehouse. 

Majka je dodala kako joj je jako drago što su petak provele zajedno. Rekla je kako ju je Amy na dolasku poljubila u obraz i rekla joj da ju voli. 

Izgledala je jako loše. Ali to što je umrla tako naglo nije me iznenadilo

- Tih posljednjih riječi što mi je rekla uvijek ću se sjećati - kazala je potresena majka. 

Otac joj je bio na putu kad je preminula

Otac Mitch bio je na putu za New York gdje je trebao nastupiti na jednom jazz festivalu, ali su organizatori obavijestili o njegovom izostanku. Mitch Winehouse i prije je prognozirao da bi Amy mogla umrijeti ukoliko ne prestane piti i drogirati se. Kćerinu smrt samo je kratko komentirao rekavši kako se neće slomiti.

- Idem kući. Moram biti sa svojom Amy i ne smijem se slomiti. Obitelj me treba - rekao je pjevač. 

Amy se u javnosti posljednji put pojavila u srijedu 20. srpnja kad je s kumčetom Dionne Bromfield (15) došla na iTunes festival u Londonu. Djevojčica je svega dva sata nakon što se saznalo da je Amy preminula pjevala na festivalu Ponty's Big Weekend u Pontypriddu nedaleko Cardiffa. Otprilike 20 minuta nastupala je s bandom The Wanted i nije pokazivala nikakvu rastresenost. Nagađa se da nije ni znala da je Amy mrtva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 243
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'