Obavijesti

Show

Komentari 8

Amyna majka: Nisam očekivala da će živjeti više od 30 godina

Amyna majka: Nisam očekivala da će živjeti više od 30 godina
5

Janis Winehouse progovorila je u intervjuu za britanski The Sun o odrastanju svoje pokojne kćeri, njezinom odnosu prema novcu, zabavama i buntovnom načinu života

VIDEO

Da je živa, pokojna Amy Winehouse proslavila bi 14. rujna 30. rođendan. Umjesto rođendanske proslave, obitelj pokojne pjevačice obilježit će 23. srpnja drugu godišnjicu njezine tragične smrti. Njezina majka Janis Winehouse (58) izjavila je u  intervju za britanski The Sun kako nikada nije ni mislila da će njezina Amy doživjeti četvrto desetljeće života.

- Ne kažem da sam znala da će umrijeti prije 30. godine, ali me to nije iznenadilo. Bila je mlada djevojka koja je doslovno eksplodirala u svijet poput petarde, a zatim je bilo poput 'Ok, gotovo je, idem' - rekla je majka pjevačice koja je 23. srpnja 2011. godine umrla od trovanja alkoholom u dobi od 27 godina.

Umirovljena farmaceutkinja, koja boluje od multiple skleroze, ostala je samohrana majka kada je njezin suprug Mitch, bivši taksist, napustio obiteljski dom. Amy je tada imala deset godina, a Janis ne krije da je njezin život s buntovnom kćeri obilježila borba.

- Mitch je otišao, a Amy je postala dominantna figura u kući. Plakala bih i vrištala, ali Amy nije slušala. Nisam je mogla izvući iz kreveta i natjerati da ode u školu - rekla je Janis koja zbog bolesti hoda uz pomoć štapa, a o njoj se brine suprug Richard Collins (62) s kojim je četiri godine u braku.

- Umjesto da se druži s dečkima, Amy bi bilo dosadno na zabavama i željela bi otići. Njezin odnos prema hrani bio je veoma traumatičan zato što je uvijek bila na brojnim strašnim dijetama. Rekla bi mi: 'Mama, pronašla sam stvarno dobru dijetu, prožvakam hranu i zatim je ispljunem' - priznala je Janis.

Dodala je da u životu njezine kćeri novac nije imao apsolutno nikakvu ulogu.

- Kada bih joj rekla da sam uzela njezin novac kako bih nešto kupila, rekla bi mi: 'Nemam ništa protiv, uzmi ga'. Njezina kuća nije bila lijepa. To je bila samo zgrada u kojoj živi. No možda sam ja zbog toga kriva. Nisam je naučila kako mora izgledati dom jer nisam takav tip osobe. To je samo mjesto na kojem prespavam noću - rekla je.

Otkrila je da će 23. srpnja zapaliti svijeću za kćer i zaključila da joj sada svaki dan izgleda poput onoga kada je Amy umrla.

- Ležim u kadi i slušam glazbu, uglavnom plačem i mislim na Amy. Najviše mi nedostaje da me zagrli i poljubi. Uvijek mi je govorila da me obožava. Pronašla sam čestitku za Majčin dan na kojoj je, kada je imala 13 godina, napisala: 'Mama, iako sam često zločesta, volim te puno' - rekla je Janis koja je danas u dobrim odnosima s bivšim suprugom Mitchom s kojim je, ne krije, bila u lošim odnosima kada je Amy bila mlađa.

- Mogla bih definitivno reći da je Amy dosadio život. Vjerujem u život poslije smrti i da se Amy vjerojatno susrela s bakom koja joj je rekla: 'Vidiš, rekla sam ti da će se ovo dogoditi. Rekla sam ti da prestaneš sa svojim ludim načinom života'. A Amy joj je vjerojatno rekla: 'Ups, nisam to mislila napraviti'. Mislim da je iznenadila samu sebe, vjerojatno je mislila da je besmrtna - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao