Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Amynoj obitelji laknulo je kad su saznali da ju je ubio alkohol

None Foto: AFP/PXL 4

Količina alkohola u krvi koju su izmjerili Amy na obdukciji bila je 4,16 promila. Zbog toga je prestala disati i pala u komu. Počela je ponovno piti tjedan dana prije smrti

Mrtvozornica Suzanne Greenway tvrdi da je Amy Winehouse preminula zbog prevelike količine alkohola koji je konzumirala. Količina alkohola u krvi bila je pet puta veća od količine dopuštene tijekom vožnje u Engleskoj. 

- Kad smo konačno saznali od čega je Amy preminula odmah nam je bilo lakše. Količina alkohola koju su joj izmjerili u krvi vjerojatno je rezultat višednevnog opijanja. Tjedan dana prije smrti ponovno je počela piti, a bila je 'čista' jedno dulje vrijeme - stoji u priopćenju za javnost koje je izdala obitelj pokojne pjevačice. 

Amy je umrla od trovanja alkoholom. Policija je u sobi u kojoj ju je tjelohranitelj pronašao mrtvu našla tri boce votke. 

- Popila je previše alkohola i s vremenom je prestala disati i pala u komu - rekla je mrtvozornica te dodala da je Amy u krvi imala 4,16 promila alkohola. 

Komentari (7)
  • ajme koji naslov- Amynoj obitelji laknulo je kad su saznali da ju je ubio alkohol

    26. 10. 2011,   21:51
  • alkoholom protiv droge!!!!!!!!! : ))))))))))))

    27. 10. 2011,   03:59
  • Vjerovatno je manje cool od droge ali ovisnost je ovisnost...da je obitelj bila više uz nju možda bi i danas bila živa. možda bi došla sebi barem kao britney.

    26. 10. 2011,   21:55