Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Anđelkin' Andrija smršavio 20 kila, pa otkrio što više ne jede

None Foto: Pixsell/Privatni album 9

Malo promijenite prehranu i način života i to je sve. Toga se morate pridržavati zauvijek. Nemojte jesti tešku i masnu hranu niti slatko i šećer, otkrio je Milošević 'tajnu' vitke linije

Glumca Andriju Miloševića (40) domaća je publika upoznala zahvaljujući liku Andrije iz humoristične srpske serije 'Andrija i Anđelka'

Crnogorac s beogradskom adresom mnoge je zadnjih mjeseci iznenadio novom linijom, a otkrio je kako je u manje od godinu dana izgubio čak 20 kilograma.

Foto: Privatni album/Instagram Andrija s dugogodišnjom djevojkom Aleksandrom Tomić

Gostujući u showu 'Ami G Show' kod voditelja Ognjena Amidžića objasnio je kako se uspio 'stesati'. 

- Malo promijenite prehranu i način života i to je sve. Toga se morate pridržavati zauvijek. Nemojte jesti tešku i masnu hranu niti slatko i šećer - otkrio je Milošević publici 'tajnu' vitke linije.

Foto: Privatni albumI

Glumac nije bio, kako tvrdi, na nikakvoj strogoj dijeti. U par navrata se pohvalio fotografijama novog izgleda na društvenoj mreži, a nazvao se i 'modnim dabrom'. 

- Još se navikavam, da mi je ostalo pola mene meni, a ono drugo pola otišlo k sebi - našalio se Andrija koji priznaje da ponekad 'poklekne' na slatkiše. 

Foto: Privatni albumI

Novu liniju mu je pohvalila i kolegica Anđelka Prpić (34) s kojom se u lipnju 2016. oprostio od serije koja ih je proslavila.

'Andrija i Anđelka' snimala se devet mjeseci, a snimljeno je preko 2000 skečeva s 200 gostujućih glumaca, što je stalo u 130 nastavaka. 

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Glumca će publika uskoro imati priliku gledati  u glavnoj ulozi u filmu 'Taksi bluz' redatelja Miroslava Stamatova

'NEOPISIVO PODSJEĆA NA POKOJNU PRINCEZU': Meghan još jednom izazvala divljenje čitave javnosti

Komentari (48)
  • Može se. Ja sam invalid, ne mogu se baviti fizičkim aktivnostima, ali sam kontrolom prehrane smanjio sa 110 na 96 u godini dana. Jednostavno kontroliraš prehranu. Ja jedem sve, ali najvažnije je da stanem kada osjetim da sam pun i po mogućnosti da ne jedem kasno u noć. Ali nikako ne gladovati. To ne pomaže. Gladan si, jedi, ali nemoj trpati u sebe kao da si kanta za smeće.

    14. 1. 2019,   14:06
  • Bolje je izgledao sa tih navodnih 20 viška..sad se sav usukao i promijenio se u licu..bolje mu stoje oni kilogrami.

    14. 1. 2019,   15:01
  • ja tjedan dana sam na dijeti ful pazim, ne jedem kasno ne jedem šećer niti pijem sokove pive, izbacim pizze, pekare a onda u dva dana sve nadoknadim sa junk foodom.. i tako vec godinama.. DNO

    14. 1. 2019,   15:17
Message