Obavijesti

Show

Komentari 21

Ana iz 'Gospodina Savršenog': Otac me htio ubiti sjekirom...

Ana iz 'Gospodina Savršenog': Otac me htio ubiti sjekirom...
4

Kad je imala deset godina, roditelji su joj se razveli i odselila se s majkom od oca alkoholičara. No, on im je dolazio na kućni prag i nastavljao ih maltretirati i prijetiti, zbog čega je policija bila njihov svakodnevni gost

VIDEO

Otac je stalno tukao majku, čak i dok je bila trudna sa mnom, a nije prestao ni nakon što sam se rodila. Kao dvogodišnja djevojčica gledala sam tatu kako stoji nad mamom, ali nisam znala zašto, mislila sam da je to u redu, iskreno je priznala Ana Raščan (33), jedna od natjecateljica 'Gospodina Savršenog'. Dolazi iz Slovenije i u intervjuu za slovenski časopis 'One Plus' ispričala je potresnu priču o svom djetinjstvu.

Kad je imala deset godina, roditelji su joj se razveli i odselila se s majkom od oca alkoholičara. No, on im je dolazio na kućni prag i nastavljao ih maltretirati i prijetiti, zbog čega je policija bila svakodnevni gost u njihovom stanu. Posljedice osjeća i danas, iako je punih pet godina išla na psihoterapije.

- Mama, sestra i ja doslovce smo se borile za naše vlastite živote. Nismo znale hoće li nas tata sljedeći dan ubiti. Jednom nam je došao s pištoljem, drugi put sa sjekirom -  izjavila je Ana koja se skoro pa ni ne sjeća kada joj je otac bio trijezan. Jedini osjećaj koji ju veže za djetinjstvo je strah.

- Emocionalno, bile smo potpuno prazne. Ljutnju i tugu kod kuće nismo smjele pokazati - objasnila je. Inače profesorica tjelesnog, a danas je odvažna novinarka i voditeljica te glumi u kazalištu za djecu. Bavi se hip-hopom, plesom na šipki, rolanjem i biciklizmom. Razlog zašto se prijavila u emisiju 'Gospodin Savršeni' je zato jer sanja o savršenom muškarcu koji će ukrasti njezino srce.

- Zbog oca sam naučila da je ljubav fizičko i psihičko zlostavljanje, ponižavanje. Partneru sam spremna dati svu nježnost i ljubav, a on se mora znati šaliti na vlastiti račun. Najviše maštam o tome da mi muškarac kojeg volim uzvraća ljubav i razumije me, jer mi se to još nije dogodilo - izjavila je Ana koja nikada nije rekla niti jednom muškarcu da ga voli. Otac joj je umro prije deset godina i priznala je da je ipak plakala za njim.

- Često posjećujem njegov grob. Nedostaje mi. Zapravo, ne nedostaje mi on, nedostaje mi muškarac, čovjek koji će biti uz mene, prava očinska figura koju nikad nisam imala - zaključila je. U showu Gospodin Savršeni bori se za ljubav manekena i košarkaša Gorana Jureneca (38) s još 18 drugih žena. No, izgleda da joj ni u showu nije bilo tako savršeno kao što je mislila da će biti. Na Instagramu je objavila fotografiju, a u opisu je stajalo njezino mišljenje o emisiji.

- Hrvatski show kojeg mi većina nije savjetovala, smijali su mi se jer ću se prijaviti. Hvala bogu, znam razmišljati svojom glavom, tvrdoglava sam. To je najpametnija odluka ikad i dalo mi je nešto što se ne može kupiti nikakvim novcem. Preporodila sam se, drugačije gledam na svijet, ljude, situacije. Zaljubljena sam u život - zaključila je.

Kosa boja snijega: Ovaj trend bojenja kose savršen je za zimske dane, a sigurno ga do sada niste isprobali!

Pogledajte zadnju epizodu regionalnog YouTube talent showa Videostar!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju