Obavijesti

Show

Komentari 232

Pobjedu je odnio favorit Orky: Izlazi bogatiji za 371.000 kuna

Pobjedu je odnio favorit Orky: Izlazi bogatiji za 371.000 kuna
49

Prva je ispala Bjelovarčanka Ana, a nakon nje su uslijedili Antonio i Anezi te Lucija. Orky je istaknuo kako nije nimalo očekivao da će pobijediti

VIDEO

Big Brother kuću su u petak netom prije finala napustili Marin Novaković (23), Bojan Mrđenović (35) i Tomislav Roso (26), a pobjedu je odnio Antonio Orač Orky (27). U borbi za novčanu nagradu koja iznosi 371.000 kuna, uz njega bilo je četvero stanara: Ana Marković (27), Alena Nezirević Anezi (31), Lucija Stojak (23), Antonio Benčak (21). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:50

- Jako brzo ćemo napraviti presjek glasova - najavila je na početku emisije voditeljica Antonija Blaće (38) koja je pozdravila Marina, Bojana i Tomislava koji su ispali iz showa u polufinalu. 

- Nisam u pidžami, pa sam tužan. Nije mi ovo prirodno - istaknuo je Tomislav. Blaće se javila finalistima koji su pozdravili uzvicima, a onda su progovorili o svojim dojmovima o Big Brotheru. 

- Malo sam mislio da ću moći ići van - požalio se Orky da mu je najteže pala zatvorenost u kući i dvorištu tijekom 100 dana i istaknuo je kako je upoznao divne ljude. Ana jedva čeka izaći van vidjeti prijatelje, obitelj i bivše stanare. Lucija je rekla kako nije očekivala da će biti superfinalist te je ponosna na sebe i ostale stanare koji su ostali u finalu.

- Osjećaj je neopisiv. Mi svi jedva čekamo izaći i stvarno smo daleko dogurali - ispričao je Antonio. Anezi je za kraj zaključila da je trenutačno jako emotivna. 

Blaće je objavila da kuću prva napušta Ana. Bjelovarčanka ima zaručnika Antu Starog (26) s kojim je u vezi tri godine, a radi kao konobarica. Prije ulaska u show je istaknula kako joj je dosta konobarenja te da je 'prava Hrvatica'. Životni moto joj je: 'Što je suđeno, pronaći će svoj put', a žene smatra 'kvočkama' jer vole puno ogovarati. 

Ana je prvo kad je došla u studio k Blaće zagrlila zaručnika i pozdravila obitelj, a pritom se rasplakala kao i njezin dragi Ante. Bjelovarčanka je rekla da je malo uzbuđena, a ističe da nema veze što je ispala iz showa. 

- Sto dana sam izdržala - rekla je Ana koja je potom s Blaće pogledala video u kojem o njoj pričaju roditelji. Bjelovarčanka je imala 16,6 posto glasova gledatelja i pritom samo 0,3 posto zaostajala za kandidatom koji je na četvrtom mjestu. Ana je rekla da nije mislila kako će moći izdržati 100 dana i da ne voli upoznavati nove ljude. Dodala je da bi možda i ponovila cijelo iskustvo. Bjelovarčanka smatra da će pobijediti Orky ili Lucija.

Blaće se ponovno javila u kuću kako bi rekla finalistima tko sljedeći ispada, a riječ je o Antoniju. Križevčanin je prije ulaska u show rekao kako je imao vrlo teško i siromašno djetinjstvo. Istaknuo je kako je za njega heroj tata jer je uvijek bio uz njega. 

- Volim biti u pravu, volim iznositi javne argumente i ljudima uvijek kažem sve u facu - rekao je Antonio o sebi te dodao kako je jako romantičan i od svih svojih prijatelja najemotivniji. Svoje riječi prije showa je potvrdio tijekom boravka u kući burnim odnosom s Lucijom. Antonio je kao dijete izgubio mamu pa, kaže, zbog toga još više poštuje žene.

- Zaštitnički sam nastrojen prema ženama, čak sam jednom upao u tučnjavu zato što sam branio svoju frendicu - hvalio se Antonio koji nije uspio osvojiti dovoljno glasova gledatelja da pobijedi. Križevčanin je istaknuo kako mu je sudjelovanje u Big Brotheru bilo lijepo iskustvo, a Blaće ga je pitala kome namiguje u publici. Bila je riječ o njegovom najboljem prijatelju Zvonimiru koji se vratio iz Njemačke i Križevčanin je pojurio k njemu kako bi se pozdravili. 

- Ja sam više nervozan nego kul - rekao je Antonio koji ovog puta na čuđenje voditeljice nije zaplakao, iako je proglašen najemotivnijim stanarom u BB kući. 

- Ova je kuća ostavila velik dojam na mene. Shvatio sam da nije njezin bit u zadacima i manipulacijama. Uglavnom poanta svega ovog su poznanstva, prijateljstva i nije bitan pobjednik - ispričao je Križevčanin. 

Antonio je pogledao video svojih prijatelja koji su rekli da su njegovi najbolji trenuci u kući bili kada nije plakao. Križevčanin je na pitanje voditeljice je li se zaljubio u Luciju, odgovorio je da nažalost jest. 

Blaće je pustila snimke podrške obitelji i prijatelja Luciji, Orkyju i Anezi koji su ostali u borbi za pobjedu u Big Brotheru. Orky je komentirao nakon gledanja kako hoće van iz kuće. 

Voditeljica se nakon kratkog predaha ponovno javila finalistima u novoj odjevnoj kombinaciji, a onda je otkrila kako ispada Anezi. Vrsarka je po struci diplomirana upravna pravnica, no nedavno je započela pjevačku karijeru. Anezi za sebe kaže da je po prirodi impulzivna, ali je s godinama naučila promišljati o posljedicama. Vodi se motom: 'Živjeti ljubav jedini je pravi put'. 

- Svjesna sam svega vrlo dobro - rekla je Anezi voditeljici u studiju. Tvrdi da je bila svoja 100 posto i kako su to gledatelji očito prepoznali. Kaže da je s Nikolom Sedlarom Bogom (24) u početku bila u prijateljskim odnosima, a poslije su se razvile simpatije između njih. 

- Dosta je znakovito. Govori kakav profil ljudi inače gleda Big Brother - objasnila je Anezi kako to da je napustila kuću prije Lucije. Dodala je kako svoj boravak u showu posvećuje šarenim bojama i ravnopravnosti spolova. 

Blaće se obratila posljednjim finalistima i umjesto da im kaže tko od njih ispada objavila je kako Branislav odlazi iz kuće. Riječ je o velikom plišanom medi i najboljem Tomislavovom prijatelju kojeg mu je Big Brother nedavno uzeo na 48 sati za kaznu jer su stanari pušili na tulumu. 

Blaće je ostavila Orkyja i Luciju da još malo čekaju vijest tko će pobijednik od njih dvoje, a onda se posvetila Branislavu koji je došao u studio. Tomislav je skočio u zagrljaj svom plišanom prijatelju kao i voditeljica nakon njega. 

Blaće se nakon još jednog predaha pojavila u novoj, trećoj odjevnoj kombinaciji koju je osmislio njezin stilist Marko Grubnić (36). Voditeljica je odjenula plavu, blještavu haljinu i ružičaste čizme, a onda se javila Luciji i Orkyju te im pokazala snimku kako je njih vidio Big Brother. 

- Pobjedu Big Brothera 2018. godine odnosi Orky - objavila je Blaće. Bjelovarčanin je istaknuo kako nije nimalo očekivao da će pobijediti. Orky je bio favorit za pobjedu većini sustanara.  

- Krasni su i divni ljudi, ali ne bih to ponovila - rekla je Lucija voditeljici u studiju. Splićanka je dodala kako je Orky čovjek kakav se sreće samo jednom u životu. 

Big Brother je rekao Orkyju kako je došao trenutak da napravi pobjednički krug po kući. Prije izlaska Bjelovarčanin je priznao da mora ići piškiti i požurio na wc. 

- Ne mogu ni opisati. Vidiš da ne mogu - rekao je Orky Blaće kako se osjeća nakon što je pobijedio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 232
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane