Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ana Jelušić izvela kćer Ninu u šetnju dva tjedna nakon poroda

None Foto: Instagram 5

Nina je bila umotana u dekicu i mirno spavala u kolicima, dok je mama Ana navijala za tatu i družila se s prijateljima koji su također došli navijati

Prva hokejaška utakmica, navijamo za tatu, napisala je Ana Jelušić Black (32). Skijašica je rodila kćer Ninu  8. siječnja pa jeu je izvela u prvu šetnju i to na klizalište gdje je njen suprug Travis Scott igrao hokej.

Foto: Instagram

Nina je bila umotana u dekicu i mirno spavala u kolicima, dok je mama Ana navijala za tatu i družila se s prijateljima koji su također došli navijati. Iako Travis inače radi kao marketinški menadžer u Međunarodnom olimpijskom odboru u Švicarskoj, a u slobodno vrijeme voli se baviti zimskim sportovima.

Foto: Instagram

- Yeahhhhh! Imamo novi ski team uskoro! Čestitam - našalila se Nika Fleiss (34) s obzirom na to da je njihova kolegica, bivša skijašica Janica Kostelić (36) rodila sina Oskara tjedan dana prije Ane. 

Foto: Instagram

- Svi su čekali Novu godinu, ali mi i termin kada bi naša beba trebala stići. Koja šteta, preskočila je raspored i još ne želi van - požalila se.

Foto: Instagram

- Sobica je više manje spremna, nismo puno komplicirali. Iskoristili smo nešto namještaja kojeg smo imali, kupili krevetić i spužvu za prematanje i to je više manje to. Pokušavamo biti relativno minimalisti što se tiče opreme i ne kupovati hrpu bespotrebnih stvari dok ne vidimo što će nam stvarno trebati - ispričala je prije poroda Ana za Story. 

NOVA KARIJERA HANE IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Priznat ću vam kad sam se prvi put poljubila, ali ne pitajte me za operacije'

Komentari (77)
  • A tko je ovo na prvoj slici? Za prepast se.

    20. 1. 2019,   16:30
  • ja sam si mislil da se ona ne seksa

    20. 1. 2019,   19:43
  • bree77 ista reakcijai s moje strane.Ima oči robota,neprirodne veličine.

    20. 1. 2019,   17:13