Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ana Jelušić s mužem uživa u egzotičnom medenom mjesecu

None Foto: Instagram

Bivša riječka skijašica i njen suprug, Kanađanin Travis Black, već se tjednima provode na medenom mjesecu, putujući po svijetu. Nakon Japana, par se odmara u Šri Lanki

Ana Jelušić (29) na društvenim mrežama redovno objavljuje snimke i fotografije s medenog mjeseca. Ona i njen suprug Travis Black proveli su nekoliko tjedana u Japanu, u kojem je bivša skijašica najviše, rekla je, uživala u hrani. Nakon toga, zaputili su se u Šri Lanku.

- Mala kućica na plaži, udobna viseća mreža za ležanje, malo surfanja i dobro društvo. Medeni mjesec se nastavlja - napisala je Riječanka na Instagramu. 

Bivša skijašica s Kanađaninom se vjenčala u rujnu prošle godine u Rijeci, nakon pet godina veze. Prije vjenčanja, par je s prijateljima i obiteljima tulumario u Ičićima.

Ubrzo nakon što je upoznala Travisa, dobila je posao u Međunarodnom olimpijskom odboru u Lausanneu, a zbog Travisa se preselila u Švicarsku. Kanađanin u MOO-u radi kao marketinški stručnjak. 

 

A post shared by Ana Jelusic Black (@anajelusic) on

 

 

 

 

Komentari (6)
  • eto - da se udala za radnika sad bi išla u kopački rit...eto...sve je to proračunato...

    18. 4. 2017,   17:34
  • kaj joj dubrovnik ne paše?

    18. 4. 2017,   18:31
  • Sretno im bilo! I upravo sam rekao kako ste sposobni prčkat po tuđem instagramu i od toga raditi vijesti. Sramite li svog fakulteta, razine sposobnosti, obrazovanja i kreativnosti? Mene bi bilo sram ići na fakultet da bih kasnije kopirao slike s instagrama, opisivao ih i to srevirao javnosti.

    18. 4. 2017,   16:35