Obavijesti

Show

Komentari 15

Ana Milić: S Goranom će sve biti u redu, već i jede

Ana Milić: S Goranom će sve biti u redu, već i jede
1

Goran Milić imao je temperaturu višu od 40 stupnjeva i sumnjalo se na svinjsku gripu. Prvi rentgenski nalazi pokazuju da ima upalu pluća

VIDEO

Goran je imao temperaturu i u avionu dok smo se vraćali iz Koreje. 'Zakurio' je već dan ranije, mislim da je rekao da ima 38,7. Kolega Jure Ožić Bebek i ja smo dobro, rekao je montažer Robert Petrinec. Tročlana HTV-ova ekipa u srijedu se vratila iz Koreje, gdje su 13 dana snimali za serijal “Idemo na put”. Goran Milić (63) navečer je primljen na Zarazni odjel Klinike za infektivne bolesti ‘’Fran Mihaljević’’ s temperaturom višom od  40 stupnjeva.
- Goran me nazvao iz Frankfurta i rekao da mu je loše. Odmah sam zvala Zaraznu i odvela ga tamo ravno s aerodroma - ispričala je Goranova supruga Ana Milić. Liječnici su HTV-ova putopisca stavili u izolaciju iako ne misle da je riječ o trenutačnom zdravstvenom bauku broj jedan koji prenose svjetski putnici, svinjskoj gripi.
- Prvi brisovi su negativni na taj virus, a Koreja niti  ne spada među područja pogođena svinjskom gripom. Zato nismo smatrali da je potrebno pregledati dvojicu Milićevih suputnika. Napravili smo rentgen i vjerojatno je riječ o upali pluća, no Gorana Milića ćemo zadržati u izolaciji do sutra kako bismo napravili sve potrebne pretrage - rekla je dežurna liječnica Tomislava Skuhala.
Ani Milić laknulo je što liječnici ne sumnjaju na svinjsku gripu, a i suprugovo se stanje u bolnici znatno popravilo.
- Kad sam došla sljedećeg jutra, temperatura mu je bila pala na 37,5. Znam da još nije zdrav, upalu pluća treba odbolovati, ali mislim da će sve biti u redu. Jako je dobar znak da Goran može jesti. Čak je i gladan - sretna je Ana Milić.  Popularni HTV-ov novinar poslao je Jutarnjem listu SMS poruku u kojoj je napisao da je izoliran, da nitko ne smije k njemu bez maske do postavljanja prve dijagnoze i da je slab za dopisivanje.  Novinar je od prošle je jeseni zaista bio na svim stranama svijeta. Proputovao je Rusiju, Južnu Ameriku i Australiju, pa svratio do susjedne Bosne. Zatim je otišao u Tursku i na kraju u Koreju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'