Obavijesti

Show

Komentari 23

Ana Muhar: Nisam napala ni napila Tonyja Cetinskog

Ana Muhar: Nisam napala ni napila Tonyja Cetinskog
6

Glasnogovornica para Cetinski-Nobilo opovrgava objavljene fotografije u medijima. Tvrdi kako su to podmetanja kojima se pokušava narušiti brak

VIDEO

Mogu samo reći da smo skupa pozirali na fotografiji. Paparazzi fotografije neću komentirati. U Dusseldorfu sam bila poslovno s roditeljima, komentirala je Ana Muhar druženje s Tonyjem Cetinskim u Dusseldorfu gdje je on bio s ocem Mirkom na sajmu nautike.
- Nisam napila niti napala Tonyja. Ne znam zašto je to rekao. Možda se želi obraniti - rekla je Ana.
Kuloarima se šuška da su Tony i Ana u tajnoj vezi. S Tonyjem je prvi put viđena u Zadru u svibnju 2006. godine na sveučilišnoj jedriličarskoj regati Elmar. Tada ga je pozvala da bude gost regate. Viđena je i na njegovim koncertima u srpnju i kolovozu 2007. godine u splitskom baru Vanilla i “La Vida loca” u Dučama.
- Nismo u vezi! Ne znam, možda sam i bila na tim koncertima. Bila sam na mnogim njegovim koncertima - kaže Ana Muhar.
- Moj prijatelj i ja popili smo desetak shootersa na šanku s Tonyjem i Anom. Fotografije je snimio neki Turčin, a za ove s mobitelom ne znam. Snimljene su u tom kafiću, vidi se. Tony je prvi otišao, a onda i ona - rekao nam je Ivan Badžim, koji se i slikao s njima. Ivana Nobilo i dalje sumnja u autentičnost fotografija, bez obzira na svjedoke u baru Kuhlstahl.
- Sporne su fotografije koje su mutne, na njima se vidi da nije Tony, zbog profila i frizure. Ovo je pokušaj narušavanja stabilnosti jedne od najsretnijih veza - objavila je glasnogovornica para Cetinski-Nobilo, koji, kako se šuška, navodno imaju “otvoren brak”.
- Ako ovo završi na sudu, svjedočit ću da sam vidio Tonyja kako na šanku ljubi Anu - rekao je autor paparazzo fotografija koji je želio ostati anoniman.
- Ivana je pametna cura i zna kako treba postupati - kazao je Ante Nobilo, Ivanin otac.

FOTOGRAFIJE SU AUTENTIČNE
Nakon što nam je čitatelj poslao fotografije Tonyja kako se u Dusseldorfu ljubi s Anom Muhar, provjerili smo njihovu autentičnost. Profesionalni fotografi i grafički stručnjaci potvrdili su da su fotografije nastale mobitelom i da nisu obrađivane. Na njima nisu napravljene nikakve izmjene i nisu fotomontaža. Analizirane su posebnim softverom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama