Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ana o prvim danima s bebom: Nije lako, svi se privikavamo

None Foto: 9

Iako se dolazak malene Nine očekivao na Novu godinu, Ana se porodila nakon termina. Podrška joj je bio i suprug Travis Black, marketinški stručnjak s kojim je nedavno proslavila dvije godine braka

Prvi su dani iscrpljujući, ispunjujući i nezamjenjivi. Sve je isto, a ništa zapravo nije isto jer trenutačno svi funkcioniramo 'po Nininom vremenu', otkrila je Ana Jelušić Black (32) za Story. Skijašica i marketinški stručnjak, Švicarac Travis Black, dobili su početkom siječnja kći Ninu

- Teško je s djetetom od tjedan dana imati percepciju toga što znači biti nečija mama. Sve je novo i provodimo puno vremena upoznavajući se. Svakako je istina da ti je od prvog trenutka jasno da bi za to malo biće napravio sve. Prvo što sam osjetila kad su mi je dali u ruke bilo je olakšanje jer je s njom sve bilo u redu, a to mi je bilo najvažnije - rekla je.

Na prinovi joj je među prvima čestitala i bivša kolegica Nika Fleiss (34).

- Imamo novi ski team uskoro! Čestitam - našalila se Nika, s obzirom na to da je njihova kolegica i bivša skijašica Janica Kostelić (36) početkom godine rodila sina Oskara. Nina je otkrila i zašto se odlučila baš za ime Nina.

- Znali smo da će ime biti kratko i imali smo popis favorita i za curu i za dečka. Dan prije nego što smo doznali da je djevojčica, rekla sam: 'Kad pomislim na curicu, mislim da je Nina.' I tako je ostala Nina. Uvijek smo se iznova vraćali tom imenu - objasnila je.

ČESTITAMO! Stigla je nova 'skijaška' bebica: Ana Jelušić rodila djevojčicu

Iako se dolazak malene očekivao točno na Novu godinu, Ana se ipak porodila nakon termina. Cijelo to vrijeme podrška joj je bio suprug Travis kojeg je upoznala na Facebooku. 

- Svakim danom osjećam se sve bolje. Travis je bio uz mene u rađaonici i u operacijskoj dvorani, a poslije je bio uz nas i u bolničkoj sobi - rekla je skijašica. Rodila je u Švicarskoj, gdje i živi već tri godine. Usput je za Story otkrila i kakvi će roditelji ona i Travis biti svojoj mezimici. 

- Puno razmišljamo o tome kakvi bismo roditelji željeli biti, iako znamo da i najbolji planovi često padnu u vodu jer je svako dijete drukčije pa ćemo se prilagođavati kako najbolje budemo znali - dodala je mlada mama koja je sretnu vijest o dolasku prinove objavila u rujnu, na dan kad je sa suprugom Travisom proslavila drugu godišnjicu braka. 

jelusic | Autor: Goran Kovacic/PIXSELL Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

S obzirom na to da se obitelj polako privikava na bebu, uskoro planiraju i dolazak u Hrvatsku jer bi Nina, kako kažu, morala znati odakle joj dolazi mama. 

- Svakako ćemo doći u Hrvatsku za koji mjesec, čim se malo uhodamo. Nini već govorim na hrvatskom jeziku i želim da poznaje moj kraj - otkrila je za Story.

SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO: Zaručnik popularne pjevačice izgleda identično kao njezin otac!

Komentari (25)
  • Kakva napredna beba,u drugom tjednu života govori već dva jezika.Ja na tome ne bih stao,govorila bi ta meni da prve godine bar 30 jezika i narječja.

    16. 1. 2019,   12:08
  • bebu od tjedan dana "učimo i Hrvatski"... LOL ;)

    16. 1. 2019,   12:04
  • Ne pišite pizdarije, sramotite žensku, sigurno nije takvu glupost izjavila....

    16. 1. 2019,   12:21