Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ana Paola o timarenju konja: 'Ja bih radije išla na manikuru'

None Foto: RTL screenshot 4

Kad sam bila mlađa puno su me više zanimale životinje nego sad. Nisam nešto prepuna oduševljenja. Borisu se sviđam zato je i na mojoj strani, komentirala je samouvjerena Karlovčanka

U novoj epizodi reality showa 'Ljubav je na selu' kandidatkinje su napravile što je u njihovoj mogućnosti kako bi osvojile farmere. Na imanju Dragana Ljiljaka (35), djevojke su imale zadatak nahraniti ovce. 

- Cure se ne boje ovaca. Jedino me Rebecca pitala dal' ovce grizu - iskomentirao je Dragan. Nakon što su nahranile ovce, Rebecca Schauer (25) izmasirala je farmera što je zlatnoj djevojci Moniki Benković (27) zasmetalo. 

- Večeras ćeš mi sve vratiti, ali prvo ćemo se riješiti Monike - našalila se Rebecca. 

- Zanima me što tek Dragan radi kad je sam s djevojkama - komentirala je Monika te dodala kako Dragan baš i nije neki poljoprivrednik. 

Na samom istoku Hrvatske, Jovan Karapandža (31) zaposlio je svoje djevojke. 

- Volim šefovati. Kad su već došle na selo moraju već pokazati da su vrijedne i marljive - rekao je Jovan, a djevojkama dao zadatak nahraniti kokoši. I sam je priznao kako ih je izmorio jer se nisu probudile kad su trebale. 

- Maltretira me čovjek. Stalno moram nešto radii. Nek si sam hrani kokoši - rekla je Marija Pušić, kandidatkinja prošle sezone. Victorija Memić je za hranjenje kokoši obukla kratke hlačice, majicu do pupka, a tako želi osvojiti Jovana.

  Foto: Screenshot RTL

- Nisam ga još probala. Kao farmer je odličan, a kao frajer to ćemo još vidjeti - zaključila je Victoria koja za sebe misli da je diva, čak i na selu. Jedna od kandidatkinja, Beograđanka Ivana Matić završila je u bolnici zbog lošeg zdravstvenog stanja tako da trenutno ne može prisustvovati showu. 

Victoria je smjestila Sanji pa joj je u spavaću sobu u krevet bacila kokoš. 

Pomalo neugodan razgovor očekivao je Marka Skelina (61) koji je imao razgovor u četiri oka s Milom Begić (66). 

- Ako ne znaš s ovcama nemoj mi dolaziti na farmu. Ja ne želim žene iz grada. Trebao si mi to odmah na početku reći jer me to pogodilo - rekla mu je Mila, nakon čega se Marko pokušao opravdati. 

- Ne moramo svi znati sve. Ne znam oko ovaca, ali nikad mi nisi dao do znanja da je to jedan od uvjeta - dodala je Mila. 

- Povuklo me srce na Rasemu Vladetić, ali nisam još  odlučio kog želim. Ima vremena za to - opravdavao se Marko. Nakon razgovora Mile i Marka, razgovor na samo su vodile Rasema i Ksenija. 

- Rasema je spremna na tešku igru, borit će se do kraja. Ne znam kako razbiti taj obruč - rekla je Mila koja je zatim Rasemu ispitivala što Marko voli kod žena. 

- Seljanka sam to mi je plus i volim se smijati, to mi je isto plus - kalkulirala je. 

- Marko baš voli da ljulja, a ne da žulja - zaključila je Rasema. 

Dok su jedne djevojke hranile ovce i kokoši, na farmi Borisa Kolesarića (26) djevojke su učile kako timariti konje. I dok je Leonida Mišković (25) uvjerena kako će se dobro snaći s konjima, Ana Paola Bogdanović (19) u to baš i nije sigurna. 

Foto: RTL screenshot

- Meni je ovo malo sve prenaporno. Ja bi radije išla na manikuru - rekla je Ana Paola i izgledala veoma nezainteresirana za zadatak. 

- Kad sam bila mlađa puno su me više zanimale životinje nego sad. Nisam nešto prepuna oduševljenja. Borisu se sviđam zato je i na mojoj strani - komentirala je samouvjerena Karlovčanka. No, čini se kako kod farmera stvari funkcioniraju jednostavno. 

- Koja se bude više trudila ta će ići dalje. To je jedino što ja gledam - zaključio je Boris. Na zahtjev Ane Paole, Boris je otišao s njom u apartman gdje su ručali i družili se, a Leonidu su ostavili sami na farmi. 

- Ostali smo u stanu jer je Ana Paola htjela popraviti šminku. Onda smo ručali i zafrkavali se, a malo smo i tračali - rekao je Boris koji ne vidi problem u tome što je drugu kandidatkinju ostavio samu. 

- Kako da joj se posvetim kad Ana Paola stalno traži da pričam s njom? - upitao se farmer. 

U trenutku kad je Željko Bilić (42) došao s još jednim zadatkom za djevojke, one su se izležavale pored bazena kojeg su uskoro trebale i čistiti. Ruža Pejić (43) nije bila oduševljena Željkovim pristupom. 

- Željko je zasjeo i kao pravi šerif počeo zapovijedati. Nije baš to lijepo -  rekla je Ruža, no Željko se kasnije iskupio time što je kandidatkinje odveo na feštu smokava.

- Malo sam ljubomorna na Maju. Željko i Maja su se zbližili - rekla je Ruža. 

Najstariji farmer Ljubo Bebić (66) i njegove kandidatkinje imali su malo drugačiji dan. Naime, svo četvero zaputili su se u branje mandarina kad su naletjeli na požar, a Ljubo se zabrinuo kako ne bi ugrozio maslinik i masline koje su stare preko 300 godina. 

Foto: RTL

- Svašta sam mislila da ću doživjeti ovdje, ali ovo nisam očekivala. Stvarno je strašno - komentirala je Vera. Kako bi ih oraspoložio, Ljubo je u večernjim satima pripremio malu kazališnu predstavu svojim kandidatkinjama koje su izvedbom bile oduševljene. 

- On je sve to recitirao, kao da je čitao. Lijepo je to izveo - rekla je jedna od kandidatkinja. 

NA FEŠTI 2014. GODINE Senka iz 'Ljubav je na selu' na krovu Macole zapjevala publici

KAKO SU NEKAD IZGLEDALE: Kandidatkinje 'Ljubav je na selu' polugole i neprepoznatljive na Instagramu

Komentari (38)
  • Tu su dvije mrtve djevojke,, Ana Paola i ona veterinarka. Bože, tako mlade a tako beživotne, tako mlitave, tako niškoristi. brrr

    18. 2. 2019,   23:29
  • Cuj one Victorie hahahahaha iliti Viktora kako hocete

    18. 2. 2019,   22:51
  • Ona bi radije isla na manikuru.. Pa koji klin se prijavljujes za ljubav na selu... cekaj dok izadje - trazim onu kojoj se ne radi a trazi milijunasa, onda se prijavi.☺.

    18. 2. 2019,   23:07