Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ana Sasso nekad i sad: Prošlo je 35 godina od 'Pipi' reklame

None Foto: Ivo Žarkov/Facebook 10

Davne 1982. godine izabrana je za Miss Jugoslavije, a godinu dana nakon toga snimila je reklamni spot za piće 'Pipi' kojim je osigurala status seks simbola

Ana Sasso (55) ostvarila je veliki uspjeh na natjecanju za Miss svijeta, ali većina ljudi je i danas pamti po provokativnoj reklami za sok.

Davne 1982. godine izabrana je za Miss Jugoslavije, a godinu dana nakon toga snimila je reklamni spot za piće 'Pipi' kojim je osigurala status seks simbola. Svi se dobro sjećaju reklame u kojoj je mlada Ana Sasso izronila iz mora u mokroj majici u kojoj se naziru grudi i bradavice.Ana se besprijekornom linijom može pohvaliti i danas. Kako bi održala formu, bivša misica redovito vježba.

Foto: Dario Šimović/Facebook

Izbor za Miss donio joj je brojne poslovne ponude. Filmsku je odbila jer su je tražili da pokaže grudi. Ana, koja se dva puta udavala, danas ne žali ni za čim.

Foto: Dario Šimović/Facebook

Pozirajući na jedrilici, nekadašnja Pipi djevojka dobila je mnogo komplimenata na račun svog izgleda.

VIDI OVO! 10 zanimljvosti o Vedranu Ćorluki. 

Foto: Dario Šimović/Facebook

VIDI OVO: Najemotivnije obiteljske slike naših nogometaša.

Komentari (154)
  • Nisam ja, nisi ti, nije on, nismo mi. Tko je onda dirao pipi?

    10. 8. 2018,   08:32
  • Svaka njoj čast ali ona nema dana radnog staža niti je rodila, bavi se samo sobom. Nije se imala od čega izraubati.

    10. 8. 2018,   09:37
  • ana sasso cijelog života vodi brigu jedino o sebi i svom izgledu. stoga, bilo bi čudno da ne izgleda dobro. međutim, svijet je pun krasnih, anonimnih žena koje svakog jutra vrijedno ustaju rano, vode djecu u vrtić i školu, kuhaju, peru, peglaju....žene, majke, kraljice :)

    10. 8. 2018,   10:46